Winter War karsinta – LAJI 3 esittely

Kolmas ja viimeinen Winter War 2014 karsintalaji on julkaistettu ja näyttää seuraavanlaiselta:
WINTER WAR 2014 KARSINTA – LAJI 3

OMIA FIILIKSIÄ

Fiilis on hyvä ja helpottunut. Noin suuri määrä leukoja ei ole minulle mikään helppo homma, mutta viimeinen laji olisi voinut näyttää paljon pahemmalta. Rinnallevedot ovat helppoja, boksihypyt helppoja ja tuplanaruhypyt ihan OK, väsyneenä ne voivat tuntua raskailta mutta tässäkin tarvitaan hyvää keskittymiskykyä. Leukoja on kyllä paljon, mutta en ole varmasti ainoa, joka on tätä mieltä. Olen iloinen ja teen treenin kahdesti, niinkuin olen tehnyt muutkin. Let’s go!
Tottakai mitä vaan voi tapahtua, mutta enköhän minä ole 1.2 Tampereella kisaamassa! Ostakaa lippunne täältä ja varatkaa päivämäärä, I wont let you down!
ps. Kisahälinän jälkeen teen kaikista kolmesta karsintalajista helpompia versioita, joita te voitte itse testata! Laitan monta eri tasoa mukaan, voitte valita itsellenne sopivan.

x Steffi

3 comments

  1. Tsemppiä vielä viimeiseen lajiin!! Näitä Winter War -postauksia on mielenkiintoista seurata 🙂

  2. Mulla Steffi vähän samat fiilikset! Leukoja on paljon, mutta tiiän että saan ne tehtyä, vaikka sitten ykkönsinä jos ei muuten. Ite kuvittelin päässäni jo kaikkenlaisia kauhuskenaarioita, mitä sieltä tulee niin tämä oli varsin mukava yllätys! Eiköhän me Tampereella kilpakumppaneina sitten nähdä!;) Tsemppiä vikaan lajiin! Tämä vielä täysillä ja se on siinä!

Leave a Reply

Your email address will not be published.