Lepopäivän podcast-haastattelussa

Olin tänään Antti Akonniemen ja Jaakko Savolahden kanssa nauhoittamassa tunnin pituista podcastiä. Antti pyysi minut mukaan haastattelumielessä ja tottakai osallistuin! Lähdin enemmän kuin mielelläni mukaan näiden arvostetuiden miesten keskelle juttelemaan omista treeneistä (Winter War 2014 oli puheenaiheena), bloggaamisestani (mistä kaikki lähti ja miksi oikein bloggaan?), omasta valmennuksesta ja syvennyimme myös hieman mielen voimaan, välillä menikin hieman filosofiseksi, hehe.

Juteltiin myös yleisesti CrossFitistä, levosta, palautuksesta ja käsiteltiin kysymyksiä, joita oltiin lähetetty ohjelmaan. Oli todella mukavaa olla mukana ja lähden mielelläni uudestaan tämäntyyppisiin keskusteluihin!

Kuunnelkaa niin pitkälle kuin jaksatte. Saatte mahdollisesti vastauksia omiin kysymyksiin liittyen treeniin tai jos olette miettineet bloggaamistani tai taustaani, niin tässä juteltiin niistä aika paljon.

Minä, Antti Akonniemi, Jaakko Savolahti
Seuratkaa Lepopäivän avartavia ja ammattitaitoisia podcastejä tavoitteellisesta harjoittelusta Facebookissa:

Lepopäivä Facebookissa

Tsekatkaa myös kauan alalla olleen Jaakko Savolahden (Personal Trainer) sivut: 
 

x Steffi

One comment

  1. olipas kiva podcast 🙂 fiilistelin noita sun diippejä juttuja, niistäkin ois joskus kiva kuulla blogin puolella eli mielen vaikutuksesta treeniin ja vaikka noihin sun kisavalmisteluihin 🙂 pitää kuunnella muitakin lepopäivä-podcasteja näin sairastelupäivien kunniaks ku ei muuta voi tehä ku levätä 😀 tuun lauantaina katsomaan winter wareja, tsemppiä vielä kisoihin!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.