Rinnalleveto + työntö 70kg VIDEO

Tein viime sunnuntaina hieman rinnalleveto+työntö harjoituksia Elixialla ja onnistuin tekemään aika nätin 70kg suorituksen. Tämä on kyykyn kautta, eikä raakana, niinkuin Karjalan Kovin -kisoissa. Maksimini tässä on 72,5kg. Työntö-ennätys on 80kg.

Tästä videosta voi olla hyötyä niille, joille tämä liike on uusi tai haastava. Itse opin paljon katsomalla treenivideoita itsestäni (näkee mitä parannettavaa on) ja vertailen itseäni huippuihin (Annie Thorisdottir on yksi yksi lempi-urheilijoistani tässä lajissa).

Ihanaa viikonloppua! Minä taidan viikonloppuna käydä uimassa.

x Steffi

4 comments

 1. Hyvältä näyttää Steffi! Tsemppiä kisoihin 🙂

  Aiheen sivusta: onko sinulla vinkkiä mitä laittaa “nesteeksi” hedelmäsmoothien jos yrittää välttää maitotuotteita. Tähän asti olen laittanut mm.mustaviinimarja, banaani, maitorahka, jogurtti sekoituksia, mutta halausin nyt vähentää maitotuotteiden käyttöä. Onko sinulla jotain hyviä ehdotuksia? Kiitos jo etukäteen 🙂

  • Moikka Hanna ja kiitos.

   Nesteenä voi käyttää vettä, tuoremehuja, kasvismehuja (esim. porkkanamehua) aloe vera -juomaa (ei löydy ihan kaikkilta) vaikkapa.

   Vesimeloni ja kurkku ovat erittäin nestepitoisia, heitä niitä sekaan jos juomasta tulee liian paksua! 🙂

   x Steffi

 2. Olipa helpon näköistä! Tsemppiä kisoihin, tuun nykimään hihasta jos satut lähettyville 😉

  Jonna1983.fitfashion.fi

  • I would prefer not to have insomnia but anything is better than the last few days. Buffy was such a surprise to me. Guess I should trust my friends more, at least the Bunyf-lovifg ones.

Leave a Reply

Your email address will not be published.