Saatko paremman tuloksen kuin minä? 8 minuutin treeni!

Pieni treenihaaste, jossa voitte testata jos olette tässä paremmassa kunnossa kuin minä! Treeni kestää ainoastaan 8 minuuttia, mutta saatte varmasti hien pintaan jos teette sen kunnolla. Tämä voi toimia salin alkulämmittelynä tai lopputreeninä. Jos osaatte kahvakuulaheilautksen, voitte tehdä tämän.

8 minuutin treeni

1 min kahvakuulaheilautuksia à 14 kg (heilautus ylös asti, pään yläpuolelle)
1 min yleisliikkeitä (burpees), niin että rinta koskettaa maata jonka jälkeen hyppy ylös+taputus pään yläpuolelle
1min tauko
3 kierrosta!

Oma lopputulos (kaikki toistot laskettu yhteen) = 146 (Kahvakuulaheilautukset 30, 31, 31. Yleisliikkeet 19, 18, 18)
ps. tämä treenihaaste on myös annettu Loopin kuuntelijoille ja Loopin henkilökunnalle! Seuratkaa @loopsuomi -käyttäjänimeä ja #loopsuomi -hashtagia instagramissa, niin näette miten siellä pärjätään.

Jos joku saa paremman tuloksen kuin minä, niin lupaan tehdä 100 yleisliikettä (burpees) tänään! Itse asiassa, teen ne kuitenkin, niin lukee nimittäin treeni-ohjelmassa. Kiva!

x Steffi

3 comments

  1. Heippa!
    Crossfit kiinnostaisi, joten suosittelisitko alkuun crossfit on ramp -kurssia vai liikkeiden opettelemista esim. pt:n kanssa? 🙂

    • Moikka. Jos paikkakunnaltasi löytyy CrossFit -sali, suosittelen ottamaan sinne yhteyttä ja kysyä tulevista onramp -kursseista. Sillä pääset hyvin alkuun ja pääset pian harrastamaan CrossFittiä.

      x Steffi

  2. Heippa Steffi, noita kuulaheilautuskuvia katsoessani en voinut kuin ihailla upeita jalkojasi: reidet ovat tosiaan rautaa! Omia reisiäni yritän kovasti muokata, mutta lihaksen (vähänkin) paisuessa tulee vaatekaapilla ongelma: en tahdo löytää sopivan mallisia farkkuja – saati suoria housuja. Vaikkei se blogisi perusaihemaailmaan kuulukaan, voisitko ajatella tekeväsi myös fit-fashion postauksen tai olisiko se enemmän Sandran heiniä? Kiitos paljon super-inspiroivasta blogistasi. t. Täti 40+

Leave a Reply

Your email address will not be published.