Treeni viikonlopulle

Helou ja hyvää tulevaa viikonloppua. Harmittaako harmaa sää? Käykää spa-hoidossa (Flamingo Spa (kylpylä) on mukava), testaamassa uutta harrastusta kavereiden kanssa (bowling, uinti, tankotanssi?) tai vetämässä kunnon hikirääkkitreeni, esim tämä:

Viikonlopputreeni
Juokse 600m
4 kierrosta
Kahvakuulaheilautus à 12 kg x 18
Vatsalihasliike (valinnainen) x 10
Punnerrus x 10
Askelkyykky (kiekkopaino à 10kg pään yläpuolella) x 12
Hyppyleuka (ota vauhtia jokaiselle toistolle) x 6
Juokse 600m
Treenejä voi aina soveltaa, eli jos jotkut painot tuntuvat aivan liian rankilta, vaihtakaa kevyempiin. Jos ette ole tehneet tämänkaltaisia harjoituksia pitkään aikaan/ikinä, vähentäkää toistomääriä vaikka ottamalla puolet kaikista pois. Ettekö pääse hyppyleukaan? Laittakaa korkea koroke alle, josta hyppäätte pienen matkan. Eikö punnerrus onnistu? Laittakaa maahan koroke (esim. pallo), johon paidan pitää koskea joka kerralla. 
Tsemppiä ja heittäkää kysymyksiä inboxiin jos jotain on mielessä, kertokaa mulle aikoja jos teette treenin – eli ottakaa aika ylös ensimmäisestä juoksusta alkaen! Juoksuja tulee yhteensä 2x600m (yksi alussa, yksi lopussa).
Kuva: Sandra
x Steffi

3 comments

 1. Ihana toi kuva!! Matkakuume tulee vähemmästäkin. 😀

  http://cloudberryslife.fitfashion.fi/

 2. Tehty aikaan 15:28 oman mave-kyykky-treenin perään, ehdottamillasi painoilla, punnerrukset polvet maassa. Kiva treeni! Tein sen oman melko samaan aikaan tehtävän metconin tilalle, tässä se sulle “vaihturina”:

  1000 m soutu
  30 (15+15) x askelkävely (8 kg)
  30 x vatsat
  30 x wall ball (6 kg)
  30 x sumo high pull (kahvakuula 12 kg)
  1000 m soutu

  Hauskaa viikonloppua 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.