Vierasbloggaaja: Redrama

Asiakkaani Lasse (Redrama) kirjoittaa blogiini yhteisistä treeneistämme Elixialla. Lasse on ollut asiakkaani n. 7 kuukauden ajan.Olen tyytyväinen itseeni tällä hetkellä, mikä on minulle todella harvinaista. Olen niin kiitollinen Steffille siitä avusta ja motivaatiosta mitä olen häneltä saanut. 

Olen kuluneen vuoden aikana pudottanut painoa 8-10kg, parin kilon heitto riippuen päivästä.. Mutta painonpudotustakin tärkeämpää on se tunne, että olen vihdoinkin onnistunut tässä asiassa. Olen vakuuttunut sen liittyvän eniten siihen, että Steffi on auttanut minua löytämään tavan treenata joka sopii minulle. Rima nousee koko ajan, ja jatkan itseni haastamista.

Isoin oivallus itselleni oli, että ei minulla edes ole varsinaista tavoitetta, vaan treeni kuuluu minun elämääni, rakastan tehdä tätä. Kaupan päälle tulee sitten se, että esimerkiksi housujen koko on tippunut (vyötärö 33-30) ja paidoissa L-koon sijasta minulle menee nykyään koko M. Saan jatkuvasti kuulla ihmisiltä, että näytän hyvältä, ja on myös kivempi katsoa itseään peiliin. Valehtelisin, jos sanoisin, ettenkö nauttisi kun saan kuulla ja huomata näitä asioita. 

Viime kuukausina ollaan treennattu yhdessä Steffin kanssa kerran viikossa, sen lisäksi olen itse käynyt kolme-neljä kertaa salilla. Teen joka toinen kerta cardio -treenejä, joka toinen lihaskuntotreenejä. Lihaskuntotreenipäiviin lisään loppuun vielä kunnon intervallitreenin. Olen huomannut aiheuttavani kaikenlaisia katseita kun vedän itseni aivan loppuun salilla, näkymätön “PT-Steffi” on vieressä kannustamassa: ”Jaksaa, jaksaa!”, haha.

Syömisessä on vielä paljon parannettavaa, mutta senkin kanssa menen koko ajan parempaan suuntaan. Turhia ja huonoja hiilihydraatteja sekä sokeria olen onnistunut välttämään hyvin. Jouluna pystyin nauttimaan täysin hyvästä ruuasta, mutta samaan aikaan jokin on muuttunut. Ei ollut tarve syödä liikaa, koska “nyt saa”. Joululomalla tein kotona vähän kevyempiä vatsa- , punnerrus- ja kahvakuulatreenejä. Nyt sitten takaisin salille ja lenkille. Ei siks, että minun “pitää”, vaan koska minä haluan. 

Hyvää uutta vuotta kaikille!

– Lasse

4 comments

  1. Pitää kommentoida tuota kohtaa ” Olen huomannut aiheuttavani kaikenlaisia katseita kun vedän itseni aivan loppuun salilla”.
    Olen myös joskus törmännyt tuohon ilmiöön. Siis siihen että treenaaminen herättää kummastusta kuntosalilla. Joskus jotkut miespuoliset tyypit salilla tuntuu kovasti naureskelevan kun treenaan naama punaisena ja hiki lentäen. Aika huvittavaa mielestäni. Luulisi että salille mennään treenaamaa mutta jotkut tosiaan näyttävät käyttävän siellä olo aikansa enemmän toisten kyttäämiseen ja arvosteluun. Yleensä pystyn kyllä keskittymään vain omaan tekemiseeni, mutta välillä tekisi kyllä mieli mennä kysymään näiltä kyylääjiltä että voisinko olla jotenkin avuksi. =)

    • Totta! Olen joskus myös törmännyt tuohon. Minäkin teen kuten sinä – keskityn vaan siihen omaan ja treenaan omalla tyylilläni, eli naama punaisena haha! 🙂

      x Steffi

  2. Heja Lass, fortsätt på samma vis! Häls. Pauliina från Tiirismaa

  3. Hyvä asenne ja hieno muutos.

Leave a Reply

Your email address will not be published.