Burpeiden hyödyt ja vuorotyötreenaaminen?

Olin hetki sitten mukana Lepopäivän podcastissä, joka on viikottainen podcast tavoitteellisesta harjottelemisesta kiinnostuneille.

Olen nyt tutustumassa aikaisempiin podcasteihin ja ajattelin tuoda esille pari kysymystä ja vastausta, jotka voisivat kiinnostaa teitä lukijoita ja joista saisitte ehkä hyötyä omaan treenaamiseen! Luennoitsijoina toimii CrossFit Herttoniemen Antti Akonniemi ja PT Jaakko Savolahti.

Aloitetaan näillä kysymyksillä ja katsoaan jatkossa lisää!

Kohdassa 25:00:

Kohdassa 34:20:

Kovaa treeniä, mutta olosuhteet ja elämäntilanne huomioon ottaen!
x Steffi

2 comments

  1. Vuorotyötä tekevänä täytyy sanoa, että hankalimmaksi palautumisen kannalta koen sen epäsäännöllisyyden unirytmin kanssa, en niinkään yövalvomisen vuoksi. Elämä on välillä melkoista tasapainottelua, kun välillä saa nukuttua vain sen 4-5h yöllä ja seuraavana yönä vetää 12h tirsat. 🙂 Ei muuten virkistä! Mutta, treenaamatta jättäminen ei silti ole vaihtoehto, sillä se auttaa kroppaa jaksamaan ajoittain epäinhimilliset olosuhteet. Juuri valvoskelin 3 yötä putkeen, joita ennen vedin reippaat crossfit-treenit ja eilen öiden loputtua unien päälle toiset, teho pysyi molemmissa hyvänä 🙂 Kyllä tässä saa silti itseään kuulostella, että mikä on milloinkin järkevää. Välillä täytyy antaa itselleen anteeksi sohvapäivät, kun nuo hoitoalan työt tahtoo välillä ottaa niskaotteen henkisesti ja fyysisestikin.

Leave a Reply

Your email address will not be published.