“Haluan testata!” -lajeja

Tuli mieleen lajeja, joita haluan testata vielä jossakin vaiheessa. Jos seuraavien lajien harrastajia löytyy, kertokaa kommenttiboksissa kokemuksistanne ja missä kyseisiä lajeja voisi testata!

1. Kelkkailu

Olympialaisia tulee katsottua tällä hetkellä joka päivä. Kelkkailu on sellainen laji, joka sekä huvittaa että pelottaa. Se on niin hauskan näköistä, mutta samalla tuo vauhti jännittää. Hieman loivempi mäki ja mieluiten jalat-edellä kelkkailu, eli ohjaskelkkailu, kiinnostaa! Skeleton, eli pää edellä-kelkkailu, on ehkä vielä hieman liian rajua…

kuva

2. Jääkiekko

En ole päässyt sitä kunnolla kokeilemaan jääkiekkoa, mutta seurannut lajia nuoresta asti. En ole taitava luistelemaan, mutta uskoisin että kun päällä on suojat ja kypärä, niin uskallan heittäytyä lajin pariin.

kuva

3. Pikajuoksu

Tässä laji, johon haluaisin ammattilaisen apua. Tykkään juosta ja haluan räjähtävyyttä omaan CrossFit-harjoitteluun, joten pikajuoksu voisi olla hyvä treenimuoto. Saa vinkata pikajuoksija-opettajista, jotka opettavat lajia myös vasta-alkajille!

kuva

4. Melonta

Tätä olisi kiva testata kesällä. Olen nuorempana joskus ollut melontaleirillä, mutta sen jälkeen laji on jäänyt. Jostain syystä mieleeni tuli himo kokeilla sitä suomessa, kun säät lämpenevät. Isoisäni on tässä lajissa uskomattoman taitava, taidanpa pyytää häneltä vinkkejä kesän tullessa. SUPpia haluan ehdottomasti ensi kesänä taas harrastaa! Se oli rentoa ja jännittävää. Tein SUPpauksesta pitkän postauksen tässä. Mikäköhän on tulevan kesän hittilaji? Whatever it is, minä olen luultavasti testaamassa ensimmäisten joukossa testaamassa sitä, hehe!

kuva
Mitä veikkaatte tulevan kesän hittilajiksi?


Kaikki kuvat ovat lainattuja. Lähteet kuvien alla.
x Steffi

9 comments

 1. Tämän blogin kirjoittajalta voisit saada pikajuoksuopastusta:
  http://nooratoivo.blogspot.fi/

  Suosittelen lämpimästi ottamaan yhteyttä 🙂 Vaikka päämatka ei olekaan “pikamatka”, niin kyllä 400m aituri pikajuoksusta tietää ja osaa opettaa.

 2. Pikajuoksu jee! Sulla ois kyllä varmasti hyvät lähtökohdat siihen ku rautakin nousee aika ilosesti 🙂 mä voin tietty “opettaa” jos kaipailet apuja!

  • Jassu tiedätkös! Googlasin sun kuvan ja laitoin sen jo tonne pikajuoksun kohdalle, mutta päädyin kuitenkin tuohon toiseen jossa oli enemmän juoksijoita. Otan enemmän kuin mielelläni oppejasi vastaan. Pysytään kuulolla!

   x Steffi

 3. MInä luulen että SUPpailu täällä meidän perukoilla on ainakin yksi kovasti yleistyvä… Itse aion keskittyä juoksupuoleen enemmän, elokuussa on extreme run. Juoksua ja salia siis:)

 4. Mä olen kokeillut yläasteella luokkaretkellä Norjassa tuota kelkkailua, ihan huikeeta. Olin urheiluluokalla ja luokkaretkemmekin sijoittui Norjan “olympiakylän” läheisyyteen jossa saimme kokeilla monia eri uusia urheilulajeja. Kelkka oli viiden hengen kelkka, jossa neljä istui ja yksi työntekijä ohjasi takana seisten. Tuota yksin kelkkailua ei ollut mahdollista kokeilla, mutta tämäkin meni ihan älyttömän kovaa ja mutkat tuntui. Jos vaan tulee vastaan niin ilman muuta kannattaa kokeilla, tosin jos on valmiiksi niska hartiaseutu jumissa niin tämä voi olla aika rankkaa sille alueelle.

  Jos sinulla tulee asiaa Turun suuntaan niin suosittelen ottamaan yhteyttä Vauhtisammakon juoksukouluun, heiltä saa yksityisohjausta juoksukoulun ja muiden treenijuttujen lisäksi. http://www.vauhtisammakko.com/

  Mä luulen että cross fit on tullut nyt suuren yleisön tietoon ja erilaiset ulkona järjestettävät cf tunnit varmaan vetää porukkaa..

 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

 6. Hej! Läste det här först nu. Jag sku gärna hjälpa dig med sprint teknik, plus det sku va trevligt o ses 🙂 Sprint teknik är väldigt nära hjärta och har lärt alla kunder (pt och idrottare) att sprinta i eltsu (vintern i tunneln 🙂 ). Vi hade dessutom Petteri Jouste (en av Finlands mest framgångsrika friidrotts coahar) och föreläsa för oss förra veckan om sprint teknik och och sprint träning, så delar gärna hans sammanfattningar med dig om du är intresserade.

 7. Melonta on ihan mahtavaa! Oltiin viime kesänä Rukalla ja käytiin Oulankajoella melomassa 22km ihanissa rauhallisissa maisemissa! http://www.ruka.fi löytyy lisäinfoa ja suosittelen todellakin 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.