Kuulumisia ja back to training

Moikka! Hieman treenikuulumisia. Nyt olen levännyt n. 1,5 viikkoa ja palautunut täysin Winter Wareista. Todella hyvin mielin olen ollut kisojen jälkeen ja olen tyytyväinen sijoitukseeni, joka oli 26s. Olen miettinyt hieman ensi vuoden tavoitteita ja realistiselta tuntuu, että olisin ensi vuonna top12 -joukossa samoissa kisoissa. Katson pitkälle eteenpäin ja tällä hetkellä tuntuu siltä, että haluan kisailla tässä lajissa vielä useasti. 
Teen Open -karsinnat, jotka alkavat kahden viikon päästä. Teen kuitenkin kaikki harjoitukset vain kerran, enkä ota tätä yhtä tosissani, kuin otin Winter Warin (…). On kiva vertailla tuloksia muihin suomalaisiin ja ulkomaalaisiin urheilijoihin, mutta katseeni on pidemmällä tällä hetkellä. 
Openit ovat karsinnat, joihin kuka vaan voi osallistua. Ne jotka pääsevät Openista eteenpäin pääsevät Regionals -kilpailuihin ja sieltä parhaimmat kilpailevat CrossFit Games -kilpailuissa, eli CrossFitin maailmanmestaruuskisoissa.

Tänään treeneissä oli etukyykkyjä, ylläolevassa kuvassa näkyy painot ja toistot, jotka tein tänään. En muista testanneeni etukyykyn maksimitoistoa (1RM). Tänään menin treenissä 80kg maksimitoiston mukaan, ja laskin prosentit siitä. Se tuntui melko hyvältä! 
Ylläolevaa kuvaa painamalla näette päivän lopputreenin. Se meni hyvin ja kunto tuntui ihan hyvältä! Tuo herkullinen ruoka tuli syötyä sellaisessa paikassa kuin “Hoku” (Punavuoressa).
Siinä lyhyet kuulumiset! Treenaamisen lisäksi elämääni kuuluu koulunkäyntiä (AMK liikunnanohjaajakoulutus), PT-asiakkaita Elixialla (tulossa asiakkaani Katjan haastattelu!) projekteja blogin parissa ja paljon muuta.
ps. yhteistyökumppanini Elovenan kanssa julkaisen pian arvonnan, jonka kautta voin taas antaa teille lukijoille hieman takaisin. Eilen kävijöitä oli ollut jo 3 miljoonaa koko blogiurani ajan! 
KIITOS KAIKILLE LUKIJOILLE JA BLOGISEURAAJILLE!
x Steffi

One comment

  1. Voi että. tänään kävin tutustumassa crossfittiin yksityistunnilla, ja ai että kun jäi hyvä vaikutelma!! Tääkin blogi on niin inspiroiva!! Kiitos:)

Leave a Reply

Your email address will not be published.