Sweat with Loop part 3 VIDEO

Mulla ois teille yksi treeni, jonka tein Loopille. Videolla näette miten treenin liikkeitä tehdään. Tehkää treeni tai ottakaa videosta vinkkejä omaan harjoitukseen!
Sweat with Loop part 3

Askelkyykky (videon ensimmäinen liike) x 14/jalka
Vauhtipunnerruksia x 10
Jalkojen nostot x 12

5 kierrosta, kierrosten välissä tauko 30sek!
Tsemppiä. Vauhtipunnerrusten tulee tuntua raskailta. Se voi kuitenkin olla melko haastava liike, kysykää kaverilta/ohjaajalta apua jos liikettä on vaikea hahmottaa.
x Steffi

5 comments

 1. Juttutoive –
  muutama perusohje päätetyöskentelyssä niskansa kipeyttäneelle, nyt ongelmana olkapäävaivat mutta lääkärin mukaan vaiva löytyy niska/selkälihaksista ja Fustraa suositeltiin. Selviäiskö harjanvarsi-jumpalla?

  • Kiitos juttutoiveesta. Kokeile Fustraa, olen kuullut siitä paljon hyvää ja voisi sopia juuri sinun tilanteeseen.

   x Steffi

 2. Hei Steffi! Nyt pitäis saada sun mielipide tästä facebookissa leviävästä, crossfittiä dissaavasta videosta, jossa jäbä yrittää tehdä leuanvetoenkkaa! http://www.youtube.com/watch?v=z0MuVsFKmrE&sns=em

  • Hey M!

   Crossfittiä dissataan aina välillä, niinkuin kaikkia suuressa suosiossa olevia toimintoja.

   Varsinki leuanvedot saavat CF:ssä joskus kritiikkiä, koska ne tehdään usein kippaamalla/perhosleukoina ja tähän ei olla totuttu tai se näyttää joidenkin mielestä tyhmältä. Se on selvää että yksi “strict leuka” on raskaampi kuin yksi “kippileuka”.

   Crossfitissä idea on kuitenkin tehdä liikkeitä aikaa vastaan, eli nopeasti toistoja jotta tulos on paras mahdollinen. Kun tämä on tarkoituksena, opetellaan tekemään leukoja niin nopeasti kuin mahdollista ja kippi tuo tähän taloudellisuutta (jaksetaan tehdä enemmän toistoja käyttämällä kehon heilautusta apuna) ja on nopeampaa. Näin lopputulos on parempi.

   Lähes kaikilla CF-saleilla on kuitenkin fiksut säännöt, kun puhutaan kippaamisesta. Normaaleja leukoja pitää saada x määrä (3-10) ennen kuin saadaan edes harjoitella kippaamista – eli tavallisia leukoja harjoitellaan tunneilla jolloin vahvistetaan niitä lihaksia, joita tarvitaan liikkeessä. Syy tähän on se, että jos henkilö harjoittelee kippaamista vaikka hän ei saa yhtäkään leukaa, suurenee vammautumisriski.

   Hyvä aihe josta on hyvä puhua! Kiitos kysymyksestä.

   x Steffi

  • Jeps, sepä oli tyhjentävä vastaus! Kiitos kovasti 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.