Treenivideoita – kahvakuulatreeniä ja oman kehonpainon treenejä

Hei, tsekatkaa tämä! Lyhyt treenivideo, jonka tein Loop -radiokanavan nettisivuille. Kahvakuula on monipuolinen treeniväline ja tässä näette kolme tehokasta liikettä, joita voitte soveltaa omaan treeniin.

Tällaset videot ovat mielestäni melko selviä ja yksinkertaisia. Jos tykkäätte näistä ja toivotte lisää samankaltaisia videoita joistakin liikkeistä, niin sanokaa! Mistä liikkeistä haluaisitte nähdä videoita?

Tässä ensimmäinen video, jonka tein Loopille:

Loop löytyy instagramista hakusanalla @loopsuomi ja minä löydyn nimellä @stef_fit. Instagramissa tapahtuu nimittäin paljon treenijuttuja myös – sieltä löydätte kuvia ja videoita.

x Steffi

10 comments

 1. Tälläiset videot on tosi kivoja! Liikkeet näkee helposti eikä tarvitse monta minuuttia katsella videota 🙂

 2. Tästä kyllä pääsee hyvin jyvälle!:) Tuota heilautusta teen treenin alkuun, crosstrainerin jälkeen, niinä päivinä kun ei ole kyykkyä/maastavetoa. Hyvin tulee lämmin;)

  Liian pitkät treenivideot hartain puheosuuksin jäävät kyllä väliin…Jos saa toivoa ja et ole vielä tehtnyt, niin etukyykystä tahtoisin nähdä pätkän. Itsellä asento meinaa taipua etukenoon ja juutuubista löytyy tolkuton määrä erilaisia versioita!

 3. Hieman postaukseen liittymätön kysymys.. Mitä mieltä olet crossfitista lihaksien kasvattajana? Jos haluaa lisää lihasmassaa, niin kannattaako ennemmin pitäytyä perinteisessä kuntosaliharjoittelussa? Tiedän että tähän vaikuttaa paljon esim ruokavalio, mutta jos ruokavalion oletetaan olevan kunnossa. 🙂

  • Crossfit ei ole paras lihastenkasvattaja, mutta crossfitin parissa voima kasvaa kuitenkin jos ohjelmointi on laadukasta.

   Jos haluat ainoastaan kasvattaa voimaa, niin kannattaa tehdä ns. perinteistä kuntosalitreeniä, jossa keskitytään voimaharjoitteluun.

   x Steffi

 4. Onko tuolle jotain syytä, miksi teet heilautuksen ihan ylös asti? Rasittavuus kasvaa vai miksi?

  • Vaihtelen liikettä. Joskus teen sen ylös asti, joskus silmien kohdalle.

   Jos heilautus menee ylös asti, tarvitaan hieman kovempaa vauhtia lantiosta, joten voitaisiin sanoa että se on hieman raskaampi. Riippuu tosin painosta ja toistomääristä.

   x Steffi

 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

 6. Voihan kahvakuulaheilautus! Just kirjotin ite mun meneillään olevasta 10k kahvakuulahaasteesta. Mulla ei kyllä heilahda se (vielä?) noin ylös! Hyvät, selkeät videot!

  /Marjaana
  http://addmorecolour.blogspot.de/

Leave a Reply

Your email address will not be published.