CrossFit Open 14.2

Viisi viikkoa, viisi treeniä. Olen ilmoittautunut mukaan CrossFit Open 2014 -kisoihin ja toinen treeni on tehty.

Toisessa treenissä oli valakyykkyjä ja chest to bar -leukoja. Tässä virallinen video liikestandardeista:Ja allaolevassa videossa lempiurheilijani Camille Leblanc-Bazinet kaksintaistelussa Talayna Fortunadoa vastaan. Tämä oli todella jännä kamppailu, katsokaa!

Ja, kröhöm… Puhutaanko sitten mun suorituksesta? Mieluiten ei, mutta pitäähän niistä huonoistakin hetkistä mainita! Tämä meni siis osaltani huonosti ja sain toistoja ainoastaan 34 kappaletta. Minulle tuo ei ollut hyvä tulos, mutta onhan tämä todistettu aikaisemminkin – hyydyn leuoissa. Chest-to-barit ovat leukoja vielä haastavampia, joten näin siinä vaan kävi! Valakyykyt olivat minulle helppoja. En ehtinyt tehdä treeniä kolmea minuuttia pidempään. Minua olisi harmittanut todella paljon jos tämä olisi ollut yksi Winter War 2014 -karsintalajeista, onneksi ei ollut.

Valakyykky 30kg, Kuvat: Sanna Kaipia

Chest to bar. Kuva: Sanna Kaipia

Kuitenkin! Tiedän mitä työstää eikä minua kauaa harmittanut. Toivotaan, että seuraavat treenit ovat kivempia (: Raskaita maastavetoja ja työntöjä vaikkapa!

Kuvat: Sanna Kaipia

x Steffi

8 comments

 1. Olisikohan jo aika arpoa elovena-Välipalakeksipaketit? 🙂

 2. Olisikohan jo aika arpoa elovena-Välipalakeksipaketit? 🙂

 3. Moikka,
  Tämä kysymys nyt ei liity tähän postaukseen, mutta mainitsit jossain aiemmin että peset upeata tukkaasi vain 2 kertaa viikossa ja käytät kuivashampoota siinä välissä. Mitä kuivashampoota käytät?
  Itse joskus koetin vähentää sitä pesutiheyttä ja koetin jotain kuivashampota mutta tulos oli katastrofi. haluaisin kuitenkin liikkujana vähän säästää tukkaani niin vinkit olisi tarpeen.
  Kiitos 🙂
  -Kaisa

  • Moikka Kaisa! Käytän Batiste -merkkistä kuivashampoota ja se on ehdottomasti paras. Batisteissa on vaaleaa väriä, joten jos sinulla on tumma tukka, katso että ostat tummatukkaisille tarkoitetun Batiste -pullon.

   x Steffi

 4. Liikestandardit kuntoon varsinkin kuvissa! Vasemmanpuoleinen valakyykky on “no rep”. Toivottavasti karsinnoissa on pidetty kiinni vaatimuksista…

  • Jos meinaat syvyyttä niin tämä kuva on saatettu ottaa liikkeessä

  • Moikka ensimmäinen anonyymi! Olet oikeassa – vasemmanpuoleinen valakyykky on kuvassa “no-rep”. Se on otettu liikkeessä, kuten toinen anonyymi kommentoi.

   x Steffi

Leave a Reply

Your email address will not be published.