CrossFit Open 14.4

Viisi viikkoa, viisi treeniä. Olen ilmoittautunut mukaan CrossFit Open 2014 -kisoihin ja neljäs treeni on tehty.

Treeniin kuului soutua, toes-to-bareja, wall-balleja, rinnallevetoja ja muscle-uppeja renkailla. Aikaa tehdä treeni oli 14 minuuttia, eli tiedossa oli melko pitkä treeni. Minun vahvuuteni CrossFitissä on voima, siksi edellinen treeni meni hyvin. Tässä jännitti hieman kuinka pitkälle kuntoni riittää tai hyydynkö jossain vaiheessa toistojen sekaan. Toes-to-bar rytmiä, ns. kippiä, en vielä osannut Winter Wareissa. Olen kuitenkin harjoitellut sitä nyt.

Treeni meni osaltani ihan hyvin! Sain yhteensä 180 toistoa ajassa 13:24. Soutu meni ihan ok, toes-to-barit tein 5-5-5-5-5-5-5 asti kippaamalla, sen jälkeen rytmi alkoi kärsimään ja lopuksi tein toistot yksi kerrallaan. Wall-ballit menivät ihan hyvin, joitakin no-reppejä tuli siinä kuitenkin ja tein ne muistaakseni 10 kerrallaan. Rinnallevedot menivät hyvin, tein kaikki yksi kerrallaan ja tanko ei tuntunut liian painavalta, lopussa ehkä alkoi hieman painamaan. Muscle-uppia ei tullut tälläkään kertaa.

Tämän kuvan perusteella saisin kyllä syödä hieman enemmän, hehe.

Tämä oli ihan mukava treeni! Olen nykyään rauhallisempi ajoitetuissa cf-treeneissä. Kun kello tikittää ja muut tai tekevät vieressä saman treenin, on luonnollista että tietynlainen paniikkitila tulee päälle. Tästä olen alkanut pääsemään eroon ja teen treenin omia vahvuuksia tai heikkouksia ajatellen. Yritän olla joka kerta parempi kuin olin aikaisemmin. Jännäilen kuitenkin edelleen treenejä paljon! (: 

Viimeinen treeni julkaistaan ensi viikolla! Toivon raskaita työntöjä. 
Viimeviikkoinen lepoviikko oli paikallaan. Tällä viikolla treenataan taas kovaa ja fiksusti. 
Kiitos kuvista Lia.
x Steffi

7 comments

 1. Sulla meni tosi hyvin noi ttb:t! Ite sain varmaan tehtyä 5-3-2 toistoa ja sen jälkeen rytmi katosi ihan täysin ja tein ne loppuun asti ykkösinä. Voi, kun ois itekin päässyt kokeilemaan MU:ta, vaikka en tiiä millä ihmeen voimilla sen olisi muka saanut vedettyä, sen verran poikki oli jo niitä rinnallevetoja tehdessä: D Tsemppiä vikaan lajiin! 🙂

  • Kiitos Jenni! Sulla näyttää menevän hyvin openit myös. Joo, ajattelin etten suutu itselleni jos en saa MU:ta kun en ikinä sellaista ole tehnytkään haha (:

   Tsemppiä myös vikaan lajiin!

   Steffi

  • The suggestions you have given here are very valuable. It turned out such an exciting surprise to have that looking forward to me as i woke up today. They are usually to the point and simple to interpret. Thank you for the innovative ideas yo1vu82#7;&e got shared in this article.

 2. Hienoa Steffi! Pääsit tohon 180 toiston kerhoon, näytti olevan muutamalla muullakin kilpailijalla sama tulos, heh 😀

  Olen kyllä tosi yllättynyt jos viimeisessä lajissa ei ole jotain painonnostoladderin tyyppistä. Näitä vauhtilajeja on ollut jo tosi monta, sitähän tämäkin oli koska moni pyrki vain saamaan ne 180 toistoa mahdollisimman nopeasti ja muscle-upit jäi haaveeksi.

  Työntö ladder kelpaisi? 🙂

 3. Hyvin meni! 🙂 Nyt vielä tsemppiä vikaan koitokseen!!!

  Olisi mukavaa jos joskus kertoisit tarkemmin syömisestäsi. Vaikka ruokapäiväkirja muutamalta päivältä. Olen ymmärtänyt ettet laske kaloreita ym, joka on mielestäni tosi hyvä.

  Hyvää kevättä!

Leave a Reply

Your email address will not be published.