Kelkantyönnöllä reidet töihin

Joskus omiin treeneihin kuuluu kelkantyöntö, liike näyttää tältä:
Tässä liikutetaan tiettyä painoa (yläkuvassa 60kg) jalkojen voimilla. Liikkeessä etureidet tekevät suurimman työn. Liike on myös tehokas pohkeille, pakaroille, takareisille ja keskivartalolle. Ylävartalo tekee itse asiassa myös töitä – eli tämä erittäin kokonaisvaltainen liike!
Jos saliltanne ei löydy ylläolevan kuvan näköistä kelkkaa, rakentakaa sellainen itsellenne vaikka bosu-pallolla. Allaolevassa kuvassa olen laittanut bosu-pallon päälle 40kg painoa, eikä omatekoinen kelkka aiheuttanut mitään naarmuja puulattialle. Mielikuvitus on rajana!

Jos haluatte tehdä tehokkaan jalkatreenin, kehittäkää treeni jossa on kelkantyöntöä ja askelkyykkyjä. Tehkää vaikka 20 metriä kelkantyöntöä ja 20 askelkyykkyä – 5 kierrosta! Jos tuon teette, saatte varmasti poltetta reisiin ja pakaroihin.
Tsemppiä!
PS. Blogini on ensimmäistä kertaa ehdolla blogi awardseissa! Aussie Blog Awards palkitsee blogimaailman kirkkaimmat tähdet ja minua voi äänestää tästä. Löydätte myös muilla ehdoilla olevat huippublogit samoilta sivuilta.
Laitan huomenna tänne blogi awardseista selkeämmät ohjeet, olen ehdolla kahdessa eri kategoriassa.
Kiitos äänistänne! Arvostan niitä todella paljon.
x Steffi

Leave a Reply

Your email address will not be published.