Les Mills -ryhmäliikuntatunnilla, puurokilpailu ja tähtibloggaajan treeni!

Hyvää iltaa. Minä olin tänään ryhmäliikuntatunnilla! Siitä on pitkä aika, kuin viimeksi kävin. Olen ollut pitkään sitä mieltä, että lähes mistä vaan ryhmäliikuntatunnista saa rankan jos vain itse haluaa. 
Varsinkin lihaskuntotunneista, kuten powerista/bodypumpista, saa aivan varmasti rankan, jos osaa treenata oikein. Oikein treenaamisella tarkoitan tarpeeksi raskaiden painojen käyttöä oikealla tekniikalla ja itsensä haastamista menemällä oman mukavuusalueen ulkopuolelle.
Päivän ryhmäliikuntatunti oli Les Mills Grit Cardio. Se tehtiin täysin ilman painoja (omaa kehonpainoa käyttäen) ja tunti kesti ainoastaan puoli tuntia. Huippuohjaaja ja saunajoogan keksijä Tiina Vainio veti tunnin. Hikoilin enemmän, kuin perinteisissä CrossFit-treeneissäni! Syke oli korkealla koko ajan ja pääsin haastamaan itseäni. Taisin oikeasti aliarvioida tunnin, se osottautui erittäin rankaksi ja olin lopussa aika loppu. Todella kivaa vaihtelua. Tällaista aamupalaa oli tarjolla treenin jälkeen:
Tapahtuma oli Reebokin järjestämä treeniaamu ja mukana oli toimittajia ja muita bloggaajia. Tästä tilaisuudesta on tulossa laajempaa postausta treenikuvien kera pian.
ps. Elovena vinkkasi minulle puurokilpailusta, joka on meneillään instagramissa, twitterissä ja facebookissa. Osallistumalla kisaan voitte voittaa mm. Elovenan tuotteita. Klikatkaa tästä tai allaolevasta kuvasta, osallistuaksenne arvontaan. 

pps. Cosmopolitanin tähtibloggaaja Jennie oli tänään kanssani salilla ja testailtiin vähän kyykkyjä ja leuanvetoa! Lukekaa hänen blogistaan miten meillä meni! 
x Steffi

3 comments

  1. Nuo gritit on kyllä varsinaisia killereitä, etenkin se cardio. Lisää motivaatiota tuo huimasti jos pitää kirjaa kuinka monta toistoa ehtii tehdä eri sarjojen aikana 😉

  2. Tiina on paras ohjaaja. Itsekään en enää käy ryhmäliikunnassa mutta muistelen kyllä välillä Tiinan tunteja haikeudella..:)

  3. Body pumpista saa hyvät lihakset nopeasti, ei kyl kannata aliarvioida rääkkiä 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.