Smoothie ja inkiväärilimonaadi

Haluatteko tehdä treenin, joka aivan varmasti tuntuu reisissä ja pakaroissa? Porrasjuoksua ja askelkyykkyä, siinä on tiukkaa menoa! Niitä oli eilisessä treenissä. Tein neljä kierrosta porrasjuoksua (kuusi kerrosta) ja 30 askelkyykkyä. Meni hieman yli 10 minuuttia.

Katsotaanpa yksi smoothieresepti taas.

Tiistaismoothie
1 Skyr rahka (mustikka)
Banaani
Mustikoita
Vadelmia
Cashewpähkinöitä
Saksanpähkinöitä
Manteleita
Vettä
Tästä tuli hyvä! Sopii erinomaisesti treenin jälkeiseksi palautusjuomaksi tai välipalaksi. Ylläoleva smoothie sisältää mm. terveellisiä rasvoja, proteiinia, hiilihydraattia ja kuituja.
Otin tämän raikkaan juomakuvan pari viikkoa sitten ravintolapäivillä. En malta odottaa kesää! Haluan valmistaa omatekoista inkiväärilimoonadia, aivan kuten kuvassa (:

ps. joskus minulla menee aikaa vastata kommenteihin, mutta nyt olen vastannut viimeisien postauksien kaikkiin kysymyksiin! Jos joku teistä on ihmetellyt kippileukoja joita tehdään crossfitissä (ns. vauhtileukoja), niin niistä on kommenttiboksissa puhetta kaksi postausta alaspäin.

x Steffi

4 comments

 1. Kiitos inspiroivasta blogista! Tarttuvan energinen ja positiivinen asenne elämään, blogiasi on ilo lukea ja siitä saa paljon irti omaa arkea ajatellen. Seuraan säännöllisesti, jatka samaan malliin! 🙂

  Blogisi on ehdottomasti myös yksi niistä, jotka ovat inspiroineet oman blogini aloittamista: http://fromespoowithlove.blogspot.fi

 2. Blogisi on todella inspiroiva ja sen lukeminen ainakin minua motivoi ja saan hyviä vinkkejä treeneihin ja syömiseen. Nyt oli kuitenkin pakko kommentoida tuota skyr rahkaa, koska itse olen “hieman” fanaattinen noitten keinotekoisten makeutusaineitten suhteen. Periaatteella mielummin hunajaa tai puhdasta sokeriakin, kun mitään keinotekoisia yhdisteitä. Olin jotenkin saanut kuvan, että olet ollut samoilla linjoilla ja välttänyt tuotteita jotka sisältävät noita keinotekoisia makeutusaineita? Tietysti pienissä määrin mikään ei ole vaarallista, mutta itse koittanut pitää periaatetta että kaikki tuotteet mitkä sisältävät synteettisiä makeutusaineita (aspartaami, syklamaatti jne.) saavat jäädä sinne kaupan hyllylle.
  Kiitos pirteästä blogista ja aurinkoista kevään odottelua!

  • Moikka ja kiitos tarkkavaisuudesta!
   Minäkään en tykkää makeutusaineista lainkaan! Jotkut Skyr -tuotteet sisältävät makeutusaineita, mutta tuo mainitsemani mustikka-Skyr ei sisällä keinotekoisia makeutusaineita. Minäkin käytän mielummin hunajaa tai sokeria makeuttajana, eli ollaan melko samoilla linjoilla.

   Kiitos kommentista! Ihanaa kevän odottelua sinnekin (:

   http://www.skyr.fi (tuolta löytyvät tuotteiden sisällöt)

   x Steffi

Leave a Reply

Your email address will not be published.