Sweat with Loop part 4 VIDEO

Teen Loopin nettisivuille treenivideoita ja nämä ovat tarkoitettu tietenkin teidän blogilukijoidenkin käyttöön. Tässä videossa näytän tavallisen leuanvedon myötä-otteella. Jos tämä on liian haastava, kokeilkaa tehdä leukoja apukuminauhalla, kuten videossa. Jos yksi kuminauha ei riitä, laittakaa toisen polven ympäri toinen! Toinen liike on boksihyppy. Korkeuden tulee olla haastava, mutta tuntua sopivalta.

Tähän treeniin kuuluu leuanvetoja ja boksihyppyjä. Mennään tutuilla toistoilla, molempia 21,15 ja 9. Leuanvedoissa tulee varmasti monella seinä vastaan, valitkaa siksi sopiva vastus – käytättekö kuminauhoja apuna tai teettekö hyppyleuan? Hyppyleuassa hypätään ylös leukaan ja tullaan hitaasti alas.

Treeni

Leukoja 21
Boksihyppyjä 21
Leukoja 15
Boksihyppyjä 15
Leukoja 9
Boksihyppyjä 9
Ottakaa aika ylös!

 Minulla on tavoitteena saada Loopin toimituksesta yksi tyttö nimeltä Jekku liikkumaan enemmän ja syömään paremmin. Tämä treeni on erityisesti omistettu hänelle! 
Tee tämä treeni Jekku ensi viikolla! Muuten käy näin:Kuva: Reebok / Roope Virtanen ja Lasse Perkkiö
x Steffi

4 comments

  1. mitä vinkkejä voisit antaa syömismotivaatioon? Mulla on kyllä kauhee motivaatio treenata enkä oo harjotusohjelmasta jättänyt treenejä väliin, mutta syömisen kanssa on vaikeeta… en saa millään pidettyä kiinni siitä enään niinkuin ennen ja lipsun ja tätä aina seuraa morkkis… eli mistä hakea motivaatiota syömiseen?

  2. Monella sivustolla on vinkkejä leuanvetoihin kuminauhojen avustuksella, mutta itse en ole törmännyt vielä avustettujen leuanvetojen tekoon siihen tarkoitetussa laitteessa. Mitä mieltä olet siis siitä, että jos kuminauhajuttujen sijaan tekee leuanvetoja laitteessa, siis sellaisessa missä saa omasta painosta vähennettyä painoja ja seistään siis sellaisen laatan päällä? Onko kuminauhat jotenkin parempi vaihtoehto? Itse teen salilla juurikin tuossa laitteessa, kun vielä en leuanvetoja omalla painolla saa tehtyä, enkä omalla salilla ole törmännyt missään noihin kuminauhoihin.

  3. oisko sulla jotain vinkkejä miten saisin vähä lihaa luitten ympärille, oon siis 15v tyttö ja oon aina ollu tosi hoikka, mut nyt oon innostunu reenaamisesta iha tosissani, joten oisko sulla mitään vinkkejä mitä kannattas tehä? 🙂 ja tää sun blogi on tosi ihana !

Leave a Reply

Your email address will not be published.