Treeni-inspis video “teaser” ja ensi viikon tunnelmia

Toissapäivänä lähti yksi uusi kiva projekti käyntiin. Kuvataan yhtä CrossFit -tyylisestä treeni-/inspiraatiovideota! Projektissa voi mennä aika kauan, kuvataan ulko- ja sisätiloissa useaan otteeseen. Kuvaajana toimii Tomi Salakari. En malta odottaa lopputulosta! (:

Ensi viikosta lähtien vastaan kysymyksiin koskien aikaisempaa elämäntapamuutos -postausta. Kiitos kaikille kommenteista ja tsempeistä.

Ihanaa viikonloppua! Ensi viikolla katsotaan myös miten viimeinen CrossFit Open 2014 -treeni meni osaltani. Se sisältää yleisliikkeitä ja thrustereita…

ps. Suomen Suurin Pudottaja Suomi alkaa AVA:lla sunnuntaina 30.3 kl. 21! Koutsina toimii ihana Jenni Levävaara. Aion katsoa jokaisen jakson!

x Steffi

4 comments

  1. pystytkö mitenkää laittaan blogia mahdolliseksi katsoa myös mobiiliversiona? 🙂 olisi kivempi selata!

  2. Ei nyt olenkaan liity aiheeseen, mutta oletko ns. päkiäjuoksia vai kantapääjuoksija? Ja onko tämä juoksutapa ollut sinulla aina luonnostaan, vai oletko opetellut sen? 🙂

    • Moikka!

      Juoksen rullaavalla askeleella eli olen lähempää ns. kantapääjuoksijaa. En ole erikseen perehtynyt juoksutekniikkaani, eli tuo tyyli tulee minulle luonnostaan.

      x Steffi

Leave a Reply

Your email address will not be published.