Treenikenkämuotia

Takatalvi yllätti taas… Toivon kuitenkin, että allaolevat söpöläiset pääsevät kulkemaan kuivia katuja pian. Tämä on tietynlainen treenikenkä-muotipostaus… Ehkä siskoni vierailulla on jotain tekemistä asian kanssa (:
En löytänyt samoja mintunvihreitä kenkiä mistään nettikaupasta, mutta TÄÄLTÄ löytyvät muita hienonvärisiä Nike Free -kenkiä ja kesäisiä tuotteita. Nike Free -kengät sopivat hyvin arkikäyttöön tai treeniin.
Kesäksi minulla on mielessä yhdet toiset lempparitossut, jotka joudun ehkä klikkaamaan kotiin. Ne olisivat mustat Nike Air Max -kengät. Samat kengät, kuin allaolevassa kuvassa, mutta mustina. Nike Air Max -kengät sopivat arkikäyttöön, ei niin hyvin treeniin. Niitäkin löytyy ylläolevasta linkistä, muttei mustina… Etsintäni jatkuu.

x Steffi

4 comments

  1. Toi täältä-linkki ei toimi.. Mutta ihania kenkiä, mä ostin just itselleni kahdet uudet Niket, toiset juoksuun ja toiset vapaa-aikaan 🙂

  2. Mustia löytyy ainakin stadiumista, kampista ja forumista 🙂 pinkki pohja kylläkin.

  3. mä löysin omat air maxini sportamorelta pitkän etsimisen jälkeen <3 ne on kyllä air max thea. ihan sairaan kivat 🙂 noi sun siniset freet on hirmu nätit 🙂 muuten toi sportamore on hyvä nettikauppa, siellä on kaikki kengät aina halvemmalla kuin esim zalandolla!

Leave a Reply

Your email address will not be published.