Viikonlopun viettoon ja Aussie Blog Awards 2014

Hyvää viikonloppua! Ensi viikolla tarkoituksena olisi korkata aktiivisempi lenkkeilykausi, jolloin lenkkejä olisi 1-2 viikossa. Huomenna minulla on edessä tiukka treeni, josta kirjoitan tänne myös ensi viikolla. Tavoitteena on päästä ensimmäisen kierroksen läpi ja saada ainakin 40 pistettä, mutta sekin tulee olemaan melko haastavaa. 
Kuten eilen mainitsin, blogini on päässyt ensimmäistä kertaa mukaan blogi awardseihin! Olen tästä iloinen ja otettu. Olen mukana kahdessa eri kategoriassa: “Aussome feeling” ja “Reader’s choice” -kategorioissa. Tuomarit valitsevat Aussome feeling -kategorian voittajan, mutta jos haluatte antaa äänenne minulle, voitte tehdä niin äänestämällä minua Reader’s choice -kategoriassa tässä tai klikkaamalla allolevaa kuvaa. 

Kuva: Sandra

x Steffi

4 comments

  1. Annoin ääneni 🙂 Voisitko tehdä postauksen siitä että saako treenata monta kertaa päivässä ja että pitääkö toisen sitten olla aerobista ja toisen lihaskuntoa tms? 🙂 Ja jaa lisää treenejä, ne on tosi hyviä !

    • Kiitos äänestäsi ja kiva kuulla, että pidät treeneistä!

      Tuo on hieman kinkkinen kysymys, koska vastaus riippuu täysin henkilöstä – henkilön taustasta ja tavoitteista. Useasti päivässä voi treenata, mutta silloin pitää muistaa riittävä palautus ja fiksu harjoittelutapa. Omaa kehoa kuuntelemalla pääsee pitkälle.

      x Steffi

Leave a Reply

Your email address will not be published.