Epäonnistuminen

Tiedättekö niitä aikoja, kun treeni ei kulje niin kuin pitäisi? 

Niitä päiviä tulee kaikille, alan parhaimmille myös. Tämä postaus on omistettu teille, jotka koette vaikeuksia omassa kehityksessä. Vaikeukset voivat ilmeentyä motivaatiopulana, kehityksen paikallaan junnaamisena, loukkaantumisena tai muina vaikeina aikoina.

Oli tavoite mikä tahansa, kaikilla on oikeus tuntea onnistumisen tunteita mutta myös kokea epäonnistumista, vaikka oma “vaikeus” olisi toisen silmissä yksinkertaista. Me olemme kaikki erilaisia ja eri elämäntilanteissa.

Syitä epäonnistumisiin voi olla monta. Huono elämärytmi, henkisiä ongelmia, surullisia uutisia tai mitä vain muuta. Tärkeä on kuitenkin jatkaa elämää, mitä ikinä se sillä hetkellä tarkoittaa.

Missä kohdassa olitte viimeksi kun teillä oli vaikeuksia? Minä olin pari päivää sitten tuossa toiseksi alimmassa.

Allaolevassa kuvassa on paljon totuutta.

Pidätteleekö teitä jokin asia menneisyydessä?
Minulla on yksi treeniliike, jota olen harjoitellut, mutta epäonnistunut siinä monesti. Epäonnistuminen on ollut täysin henkistä – tiedän, että olen tarpeeksi vahva onnistua juuri siinä. Silti olen epäonnistunut siinä yli 15 kertaa. Aion jatkaa harjoittelua, kunnes onnistun. Itseni takia.

 
Onko teillä jäänyt kummittelemaan jokin asia elämässänne, jonka tiedätte haluavanne suorittaa saavuttaaksenne mielenrauhan? Jos se pidättelee teitä, tiedätte mitä tehdä.
Kuvat: Sandra
x Steffi

8 comments

 1. Itselläni on ties monia tuollaisia kummittelevia asioita. Pieniä ja suuria. Varsinkin nyt kun koulu stressaa niin pienetkin asiat tuntuvat suurilta. Kohta tosin alkaa kouluhommat loppua joten ehkä se siitä… 🙂

 2. Hyvä ja tärkeä postaus, kiitos! Tähän voi palata silloin, kun treeni ei suju.

 3. Kiitos tästä kirjoituksesta! Tällä viikolla on tuntunut juuri hankalalta, kun kaikki painot on tuntuneet raskailta edeltäviin viikkoihin verrattuna, tullut pientä takapakkia. (Esim. leukoja meni viime viikolla neljä, nyt hädin tuskin kahta). Haluaisin oppia päälläseisonnan. Se ei vaan onnistu millään! Se ärsyttää. Samaten käsilläseisonta ja kärrynpyörä. Uuden innon akrobatian harjoitteluun olen juurikin saanut crossfitistä.

  • Joskus painot tuntuvat ihmeellisen raskailta tai treeni ei vaan kulje. Niitä päiviä tulee. Leuoissa olen itsekin huomannut, että toistomäärät riippuvat ihan päivästä. Joskus saan monta, joskus en.

   Paljon tsemppiä päälläseisonnan harjoittelemiseen! Kyllä se sieltä vielä tulee, jos jaksat harjoitella kärsivällisesti.

   x Steffi

 4. Kyykkytempaukseen kun saa onnistuneita nostoja tehtyä muutaman tuhannen verran,niin kyllä se alkaa pelittämään. Eikun hyviä treenejä sinulle kohti kesää mentäessä. 🙂

 5. Wooouu Tykkään lukee näitä myöhäss
  ..mut mun epäonnistuminen on niin masentavaa koska juoksemisessa ei käy tulee aika parannusta! Siis 5 km juoksusssa…osaatko auttaa steffi?

Leave a Reply

Your email address will not be published.