Inspiraatiota illalle

Ohhoh, tällä bloggaajalla on ollut todella pitkä päivä, enkä tänään edes ehtinyt itse treenaamaan! Vapaapäivä treenistä oli kuitenkin ihan paikallaan, palautumisen takia. Huomenna tiedossa on raskaita rinnallevetoja ja työntöjä. Olen viime aikoina keskittynyt siihen, että söisin kunnolla. Tänään illallisena oli runsas salaatti, jossa oli kananmunia, tonnikalaa, maissia, raejuustoa, tomaattia ja rucolaa. Iltapalaksi teen ehkä vielä smoothien.

Keräsin kasan inspiroivia kuvia inspiroivasta treenisivustosta.

Tuosta porrasjuoksusta saisi uskomattoman kovan treenisetin! PT:n unelma, hehe. Teen tällä tai seuraavalla viikolla mäkitreenin. Eli juoksen räjähtävästi mäkeä ylös ja tulen rauhallisesti alas = Todella tehokasta treeniä.

Huomenna laitetaan Elovena tuotepaketti-arvonta käyntiin ja perjantaina tsekataan vastauksia elämäntapamuutos -postaukseen! Hyvää yötä kaikille.

x Steffi

4 comments

  1. Siis tollaset portaat Lahteen kans, kiitos! Nyt joutuu sahaamaan 75 askelman puisia ja huonoja portaita 🙁 Noh parempi ku ei mitää, mut joo tollaset haluu.

  2. Tosi hyviä kuvia olet löytänyt, todellakin inspiroivia! 🙂

  3. Inspiroiva postaus, kiitos tästä 🙂 Tosiaan, missä tuollaiset portaat on?

  4. Noi portaat olisi aika mahtavat! Maisemakin on ihanan rauhoittava, pystyy keskittymään treeniin ihan eri tavalla kuin asfalttiviidakossa!

Leave a Reply

Your email address will not be published.