Uusille kävijöille

Hei kaikki Cosmopolitan-lehden kautta tänne löytäneet. Osa teistä on täällä ensimmäistä kertaa, joten kerron hieman mistä on kyse!

Olen Steffi, 24 vuotias pääkaupunkiseudulta oleva treenityttö. Blogiini kirjoitan kaikkea treeniin liittyvää; treenivinkkejä, omia treenikokemuksia, ruokailuvinkkejä, treenimusiikkia, treenivaatteita, treenitekniikoita ja treenivideoita. Jaan treeni-inspiraatiota niin paljon kuin vain ehdin! Kirjoitan arkipäivisin, viikonloppuisin pidän blogivapaata. Instagramissa voitte seurata minua @stef_fit.

Jos kaipaatte uutta motivaatiota liikkumiseen, täältä sitä saa!

Itse kilpailen CrossFitissä (oikealta löytyvät postauksia kisoistani) ja olen Personal Trainer Elixialla. Opiskelen liikunnanohjaajaksi ja haluan tulevaisuudessakin tehdä töitä ylipainoisten ja paremman kunnon perässä olevien parissa. Olen tehnyt omanlaisen elämäntapamuutoksen pari vuotta taaksepäin, oikealla löydätte tarinani ennen-jälkeen kuvineen.

PS. Elämääni kuuluu myös paljon muuta, mutta tämä blogi on rajattu ainoastaan urheilujutuille.
Tervetuloa!

x Steffi

19 comments

 1. viikkopäivisin = arkipäivinä, arkena, viikolla.
  Kiitos mahtavasta blogista!

 2. Ketään kiinnosta sinun elämäsi, tai kukaan ajatteleva persoona ole siitä kiinnostunut!
  Kaikki bloginpitäjät ovat enemmän tai vähemmän itsekeskeisiä, esiintymis/esilläolo haluisia ja narsistisia tai narsistisuuten taipuvia persoonia.
  Hienoa kun sinä voit nämä itsekeskeiset taipumuksesi rajata vain urheilujuttujen osalle.
  Ehkä sinulla on vielä toivoa?

  • Moikka. Tekstissäsi on totuutta, vaikka se onkin provosoivasti ilmaistu.

   Olen huomannut, että onnistun inspiroimaan muita elämään terveellisesti blogillani, mikäs sen parempaa? Laadukkaasti otetuissa treenikuvissa, joissa esiinnyn ja henkilökohtaiset treenikertomukset voivat tulla esiin itsekeskeisenä ja välillä ne tuntuvatkin siltä! Olen sitoutunut kirjottamaan blogiani säännöllisesti ja samalla tyylillä ja se ei luultavasti tule muuttumaan pian.

   Vastaus kysymykseeni jos minulla on vielä toivoa on luultavasti ei. Sinuna en palaisi tänne enään, petyt melko varmasti.

   x Steffi

  • Totuushan sieltä peilistä usein vastaan katsoo, jos sen uskaltaa myöntää ja tiedostaa.
   Tosin narsistit harvoin tiedostavat olevansa narsisteja ja itsekeskeisiä persoonia.
   Kukaan ei pakota tai sitouta sinua tai muita blogin pitäjiä pitämään blogejaan tai olemaan esillä!
   Sieltä omista subjektiivisista, itsekeskeisistä oman mielen narsistisista tarpeista se blogin pitäminen lähtee.
   Kuten itsekin sen olet huomannut tunteesi ja sen miltä asia näyttää, miten luulet että tiedostavat ja ajattelevat ihmiset asian näkevät?
   Luokitellaanko asia jo sairaaksi huomionkipeydeksi ja narsismiksi?
   Ikävää jos olet itse jo huomannut ettei sinulla ole enää toivoa narsistisuutesi suhteen.

  • Kukaan ei myöskään pakota sinua lukemaan tätä blogia tai muitakaan blogeja. Steffi on innostava ja motivoiva bloggaaja, joka kannustaa ihmisiä terveellisempää elämään ja liikkumaan enemmän 🙂 Hänen tekstejään on aina mukava lukea. En tiedä ketkä ovat sinun mielestä ajattelevia ihmisiä, mutta kun tuota reilun 3 miljoonan kävijän laskuria katsoo niin kyllä Steffin treenielämä monia ihmisiä kiinnostaa. Itse olen löytänyt uuden harrastuksen ja hyviä vinkkejä omiin treeneihin Steffin kautta.
   Harmittaa, että sinun täytyy tulla purkamaan pahaa oloasi tänne. Ehkä pieni itsetutkiskelu olisi sinulle paikallaan.

  • Ei minusta ainakaan ole mitenkään hirveän narsistista kirjoittaa muita ihmisiä motivoivaa ja inspiroivaa blogia päivästä toiseen, vaikka sieltä ruudun toiseltä puolelta välillä löytyy myös niitä kurjiakin anonyymejä… 🙂

 3. Herranjestas mikä kommentti toi anonyymi klo 22.03, mietinpä vaan että hänen suhteen toivo taitaa olla jo menetetty…

 4. Hei Steffi!

  Ensin valtavat kiitokset tästä blogista! Nämä tekstit ja kuvat on olleet valtava inspiraation lähde miulle viimeaikoina kun yritän muuttaa elämäntapojani ja päästä oman kroppani herraksi.

  Haluaisin kysyä, osaisitko auttaa minua erään urheiluun liittyvän pelkoni kanssa.
  Olen sairastanut rasitusastmaa noin 7 vuotta. Ennen astman puhkeamista olin urheilullinen nuori, joka unelmoi pikajuoksijan urasta. Kun astma puhkesi, lääkärini kehoitti minua lopettamaan aerobisen liikunnan kunnes lääketasapainoni olisi kohdillaan, enkä enää saisi rajuja hengenahdistuskohtauksia liikkuessani. Lääkärini varoitti, että urheileminen voi laukaista kohtauksen, joka voi johtaa hengitysteiden tukkeutumiseen ja siten pyörtymiseen – jopa pahempaan.
  Tuon varoituksen jälkeen en enää uskaltanut liikkua. Nykyään en enää osaa tunnistaa normaalia hengästymistä ja astmakohtausta, vaan raskas hengästyminen saa minut pelästymään ja tarrautumaan astmalääkekiekkoon. Miten pääsisin yli pelostani? Osaisitko suositella jotain “hellävaraista” tapaa ujuttautua takaisin urheilun maailmaan? Kaipaan varsinkin lenkkeilyä ja juoksemista. Haaveilen, että eräänä päivänä voin juosta taas pidempiäkin lenkkejä ilman hengenahdistusta. Miten minun kannattaisi aloittaa lenkkeilyharrastus uudelleen?

  Tiedän, että saat satoja kysymyksiä, ja ymmärrän mikäli et ehdi vastata kysymykseeni. Joka tapauksessa suuren suuret kiitokset! Sie olet mahtava!! 🙂

  -E

  • Hei E! En ole Steffi, joten anteeksi, jos koet tunkemiseni tähän väliin huonoksi asiaksi 🙂 Toiseksi, sinullahan on sairaus ja minulla ei ole minkäänlaista lääketieteellistä tietoa, joten lue tämä sillä mielellä 🙂 Poikaystäväni on pitkän linjan kuntoileva astmaatikko (ei tosin rasitusastma, mutta oireilee myös rasituksessa) ja itsekin olen touhua tässä 10 v seuraillut. Luin kysymyksesi hänelle ja hänen mielestään avaava astmalääkitys kannattaisi ottaa ennen liikuntasuoritukseen lähtemistä. Silloin röörit on auki, eikä kohtausta pitäisi tulla, jos/kun lääke toimii. Usein salillakin huomaan, että monet ottaa jo pukkarissa lääkkeet ja poikaystäväni tekee aina niin. Huomaan salilla, että hänenkin on välillä vaikea hengittää, mutta kohtausta ei ole koskaan tullut kovassakaan punttitreenissä. Jos et ole tätä jo kokeillut, niin voisithan kysäistä lääkäriltäsi ennaltaehkäisevän avaavan lääkityksen sopivuutta sun tilanteeseen. Se voisi auttaa myös henkisesti, kun tietäisit, että lääke jo tekee siellä hommaansa ja estää kohtausta. Toivottavasti tästä on jotain apua 🙂 Terveisin, astmaatikon puoliso

 5. Vasta tänne muutama päivä sitten löysin, ja blogisi vaikuttaa erittäin inspiroivalta ja tsemppaavalta! Itselläni on laihdutus parasta aikaa käynnissä ja haaveissa on, että jonain päivänä voisin aloittaa CrossFit harrastuksen. Katselin kisoja telkkarista jokin aika sitten ja laji vaikuttaa ihan huipulta!

  • Moi Johanna, en ole Steffi, mutta harrastan myös crossfittiä. Ja ylipainoa mulla on reippaasti, mutta ei se ole menoa hidastanut. Eli etsi vain samantien lähin boxi ja varaa paikka on ramp-kurssille, tämä on äärimmäisen kiva harrastus:)

  • Kiitos Anonyymi kivasta ja tsemppaavasta kommentistasi! Näin täytyy tehdä :).

  • Sait jo hyvän vastauksen, olen täysin samaa mieltä! Tsemppiä Johannalle.

   x Steffi

 6. Hej Steffi å tack för din fina blogg 🙂 Kiva att du hinner – vid sidan av studierna å egen träning å tävlande – uppdatera så ofta å me så högklassiga bilder! Texterna är ofta korta å koncisa, men å andra sidan orkar få människor läsa kilometerlåna inlägg (spec. om dom innehåller en massa svammel..)
  Min fråga gäller: tycker/tror/vet du om man kan få sig “i skick” bara genom att hålla på med löpning/gång som aerob träning, HIIT (t.ex. armhävningar, kyykkyn etc) ett par ggr i veckan eller krävs det att man går på punttis å lyfter tyngder för att upprätthålla muskelstyrka? Till crossfit hör ofta just intervallträning med typ burpees å armhävningar å crossfittare brukar vara i jäkligt snyggt skick; är det skicket något man kan uppnå UTAN t.ex. MaVen med stång å punttis?
  Trevlig helgp å sig 🙂

  • Hei Jossu och tack för din fina kommentar!

   Man kommer nog i skicka med detdär, men muskler får man inte så mycket. Alla crossfit-typer gör mycket styrka skiljt, för att få muskulösa kroppar och för att vara bra i de egentliga “emot-tid” övningarna. Du blir med såndän träning helt säkert slank, men om du vill ha lite mer muskler så skulle jag rekommendera att ta in några pass med muskelstyrka där du gör allt från 1-12 reps med tunga vikter.

   x Steffi

 7. Mitä jos haluisin sut mun personal traineriksi ja olen Elixian jäsen, mutta Itäkeskus on valitettavasti liian kaukana, voiko sut saada traineriksi keskustan keskuksiin? 🙂

  • Moikka!

   En valitettavasti pysty ottamaan uusia asiakkaita vastaan tällä hetkellä, mutta Elixialta löytyy paljon päteviä PT:eitä 🙂

   x Steffi

 8. Moi!
  Olen 19-vuotias nykyään liikuntaa harrastava (entinen urheilija) ja minulle on käynyt vaikka minkä näköisiä vastoinkäymisiä viime joulukuun jälkeen: painoni nousi 15kg alle 2kk sisällä, jonka jälkeen olen menettänyt halunu urheillä sillä rehellisesti sanottuna en haluaisi enää edes pukeutua näin ylipainoisena. Painoni ei noussut liikunnan puutteesta tai huonon ruokavalion vuoksi, vaan huonot ruokailutavat otin heti käyttöön kun näin painoni nuosevan, harrastan CrossFittiä ja tarvitsisin nyt kipeästi neuvoja siihen miten saan motivaationi kohdilleen ja miten saan tiputettua painoa tehokkaasti. Painoni siis nousi lääkitykseni vuoksi mikä on nyt vaihdettu. Ps. Blogiasi on ihana lukea, vielä parempi olisi jos lukisin sitä lenkillä.. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.