Vaihda parempaan

Ruokajutut jatkuvat. Kiva nähdä kommenttiboksissa vilinää! Vastailen parhaani mukaan. Perjantai voisi olla vastauspäivä elämäntapamuutos -postaukselle pari viikkoa tästä eteenpäin.

Tällä kertaa ruokajuttuja hieman lyhyemmällä teksti-osalla. Aikaisemmassa postauksessa mainitsin miten joitakin ruokia voi vaihtaa tervellisimpiin versioihin jos halutaan syödä terveellisesti tai laihduttaa. Annetaan kuvien puhua puolestaan!

x Steffi

13 comments

 1. Hei Steffi! Olis kiva kuulla raskausajan liikunnasta, siis aktiiviliikkujan näkökulmasta! Voisitko kenties haastatella jotakuta asiaan liittyen? Kiitos kivasta blogista!

 2. Sun blogi on ihan huippu! 🙂 voisitkohan pitää parin päivän ajan (tai jopa viikon) päiväkirjaa tänne blogiin sun syömisestä, ja miksei treenauksestakin? 🙂

 3. Moikka! Olisin kiinnostunut siitä, että miten sä suhtaudut makeutusaineisiin ja ennen kaikkea steviaan? Hyvä vai paha? Kiitos ihanasta ja inspiroivasta blogista! 🙂

  • Olen melko rajusti keinotekoisia makeutusaineita vastaan. Stevia on luontaisperäinen, joten se on mielestäni ihan ok. En ole kuitenkaan paneutunut Steviaan kunnolla, joten en voi varmuudella sanoa mitä mieltä olensiitä. Kiitos! (:

   x Steffi

 4. Ekassa kuvassa limut vois vaihtaa kokonaan pelkkään veteen. Hiilihappojuomat kuluttaa hampaita! 😉

  • Totta! Normaali vesi on paras. Vichy-vedellä saa kuitenkin samantyylistä “ärsykettä”, kuin limuista. Vichy voisi olla hyvä vieroitustuote ja vesi se lopullinen ja paras vaihtoehto!

   x Steffi

 5. Tässäpä onkin hyvä ajattelutapa ruokailuun: Ei tarvitse jättää syömättä, ainoastaan vaihtaa parempaan syömiseen! 😀

 6. Sama tuli mullekin mieleen 🙂

 7. Siis viitaten tohon limu-juttuun!

Leave a Reply

Your email address will not be published.