Kesän treenivinkkejä uusimmassa Cosmopolitanissa

Terveiset lämpimästä Ranskasta! Täällä ollaan nautittu lomasta ja pidetty treenistä taukoa. Netissäkään ei ole tullut niin paljon hengailtua, tekee hyvää.
Mukaan reissulle pääsi uusin Cosmopolitan-lehti, johon minua haastateltiin koskien treenivinkkejä kesälle.
Artikkelissa oli paljon tekstiä ja alla osa vinkeistä. Uskon, että varsinkin tuo ensimmäinen, “Perusta treeniryhmä” voi toimia monella ja on pysyvä pidempää aikaa ajatellen. Perustakaa kaveriporukan tai yhden kaverin kanssa jonkinnäköinen ryhmäkeskustelu facebookissa tai whatsapissä, jossa päätätte tulevista treeneistä!
(www.steffit.com)

x Steffi

11 comments

 1. Nyt on pakko ostaa toi uusin cosmo! Oon katsellut sitä jo muutaman kerran mutta en ole vielä ostanut sitä. Ehkä huomenna.. 🙂

 2. Moi, Steffi! Kirjoitit jonkin aikaa sitten todella hyvän postauksen erilaisista kyykyistä ja mietin, voisitko tehdä samanlaista postausta maastavedosta. Itselläni on ollut hieman ongelmaa kyseisen liikkeen kanssa. Ihmiset puhuvat varsinkin suorin jaloin maastavedon olevan todella hyvä takareisille, mutta itse en ole saanut tuntumaa näille lihaksille, vaan lähinnä pelkästään alaselkään. Missä menee vikaan? Kiitos etukäteen!

  • Suosittelisin googlailemaan. Suorin jaloin maastavetoahan ei tehdä tikkusuorin jaloin vaan jalkojen ollessa pienessä kulmassa. Pidä tanko lähellä itseäsi ja paina jaloilla ikäänkuin alas maahan ja ajattele työntäväsi lantiota tankoon. Käsivarret ja selkä vaan kannattelevat painoa, jalat ja lantio tekee työtä.

  • Voisin tehdä, maastaveto on huippuhyvä liike ja sen tekniikka on tärkeä kerrata. Kiitos vinkistä.

   Nopea vinkki: Yritä nostoissa miettiä missä liikkeen pitäisi tuntua samalla kun nostat, näin saan itse tuntuman oikean paikkaan mm. maastavedoissa ja kyykyissä. Minulle tuli myös mieleen, että nojaat mahdollisesti liikaa taaksepäin noston alussa. Katso, että hartiasi ovat tankon etupuolella sivusta katsottuna, mutta paino ei kuitenkaan ole varpailla vaan koko jalalla ja hieman enemmän kantapäillä.

   x Steffi

 3. Kiva postaus, nyt kyllä tekis mieli käyä ostaan tuo cosmo :9

 4. Mitä vatsalihasliikkeitä ja kuinka paljon teit saavuttaaksesi litteän vatsan/sixpäkin? 🙂 Ja mitkä ovat parhaita liikkeitä takareisien selluliitteihin? Ihana blogi kaiken kaikkiaan! 🙂

  • Kiitos! Vatsalihaksia en ole tehnyt edes niin usein, kuin pitäisi. Teen kuitenkin varpaat tankoon -liikettä paljon sekä kehonhallintaliikkeitä, kuten käsilläseisontaa ja punnerruksia. Noissa liikkeissä keskivartalo kehittyy. Tärkeä osa on myös sopiva ruokavalio, rasvaprosentin tulee olla melko matala, jos haluatan vatsapalat näkyviin (:

   Selluliitteistä voi olla vaikea päästä eroon, tärkeintä on kyllä tarpeeksi pitkäaikainen liikunta ja hyvä ruokailu! Eli 3-4 kertaa viikkoon monipuolista liikuntaa ja ruoka puhdasta ja terveellistä, tupakointi pois.

   Hiljaa hyvää tulee! (:

   x Steffi

 5. haha, oot varmaan jo nähnyt tämän? http://www.youtube.com/watch?v=T74Xek-pDLM

 6. Hauskaa kun tänään ostin just saman cosmon kirpparilta. 🙂 Vielä on treenikesää jäljellä!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.