Köysikiipeilemään!

Tässä lyhyt video köysikiipeilystä ja kaksi eri tapaa toteuttaa se, jalkojen avulla ja ilman jalkoja. Köysikiipeily on erinomainen yläkropan treeniliike, siinä testataan puristusvoimaa ja yläkropan voimaa. Videoissa teen köysikiipeilyä ensimmäisiä kertoja, mutta muusta lihaskuntoharjoittelusta kuten leuanvedosta ja työnnöistä on ollut paljon hyötyä. Köysikiipeilyssä työssä olevat lihakset ovat hauikset, olkapäät, kyynärvarret selkä ja keskivartalo. Jalkojakin voidaan käyttää liikkessä, joko kiepauttamalla köysi jalkojen ympärille tai potkimalla jalkoja ylöspäin menossa. Tätä liikettä aion harjoitella paljon jatkossa!


Testatkaa köysikiipeilyä jos satutte löytämää köyden joltain salilta! On kiva tunne, kun onnistuu nostamaan itseään ylös omin voimin. Pärjää ainakin extreme-tilanteissa (:

ps. Köysikiipeily on haastava liike. Jos se on tällä hetkellä mahdoton, niin kannattaa treenata leukoja, puristusvoimaa ja kehonhallintaa. Jos köysikiipeily on joillekkin helppo, voidaan tehdä liikkeestä haastavampi heittämällä painoliivi päälle.

pps. Eveliina Tistelgren on kehonhallinnan ammattilainen, kannattaa tsekata hänen bloginsa ja seurata häntä instagramissa @eevsku. Eevsku on tulossa myös samoihin kisoihin, kuin minä! Box Battleen!

x Steffi

Leave a Reply

Your email address will not be published.