Ruokaostoksia ja chilipuu kotiin

Tässä lista ruoka-aineista, joita tykkään tällä hetkellä ostaa kotiin. Perusruoilla pääsee jo pitkälle ja jos ruokailu on suurimmilta osin säännöllistä ja laadukasta, jää herkutteluunkin välillä varaa. Jos tavoite on laihtuminen, niin kannattaa jättää herkut minimiin.

Ostin spontaanisti oman chilipuun tällä viikolla! Hassua, etten ole aikaisemmin tajunnut pitää chilipuuta kodissani, ehkä sopiva ei vaan ollut tullut vastaan. Nyt hankin kuitenkin tällaisen ja olen maustanut ruokia ja aamupalaleipiä chileillä. Nämä chilit ovat erittäin tulisia, joten puu on riittoisa. Kunhan vaan osaan hoitaa sitä oikein… (:

Chilien ja tulisten ruokien sanotaan kiihdyttävän aineenvaihduntaa ja hallitsevan ruokahalua. Laihduttajien hyvä ystävä siis myös!
x Steffi

4 comments

  1. Mistäs ostit chilipuun?

  2. Olen kiinnostunut enemmänkin juoksemisesta, mutta en tiedä pahemmin, miten saada sellaisessa 5 km matkalla hyviä aikoja ja tuloksia, koska lenkkelet paljon kertoisitko miten,treeniin saa nopeasti tulosta?

  3. Oih, jag har oxå drömt om ett eget chiliträd 🙂
    Postausidea: tekisitkö kesää varten meille lukijoille kotitreeniohjelman, esim. HIIT-tyyppisen, jossa olisi käytössä oma kroppa + vaikka käsipainot? Muutan kesällä landelle, eikä siellä oikein ole salia lähettyvillä ja haluaisin ylläpitää lihaskuntoa juoksemisen ohessa 🙂 Kiitos!

Leave a Reply

Your email address will not be published.