Uusia ennätyksiä, treenikuulumisia ja kisasuunnitelmia + VIDEO

Hyvää alkavaa viikkoa. Maanantaipostauksen aihe on omat treenikuulumiset ja hieman CrossFit -kisasuunnitelmia. Viime viikkoon mahtui myös uusia ennätyksiä! Olin suomen parhaimpien painonnostajien Milko Tokolan ja Anna Everin painonnostokurssilla, sieltä sain paljon hyviä vinkkejä omaan tempaukseen ja työntöön. Tempaus tuntui pitkästä aikaa ihan kivalta.

Allaolevan 75kg rinnalleveto+työntö -ennätykseni tein Milkon vahtivan silmän alla. Nostossa näette, että etukyykyssäni on paljon parannettavaa – etukyykkyvoimaa tarvitsen enemmän. Polvet pyrkivät myös hieman sisäänpäin ja ylöstyönnössä tulee pieni punnerrus. Maksimit ovat harvoin nättejä ja varsinkin hidastetusta videosta näkee hyvin mitä on parannettavaa. Etujalan tulisi ylöstyönnössä tulla hieman enemmän eteenpäin ja takajalan hieman vähemmän taaksepäin. Ojennus lantiolta oli rinnallevedossa ihan hyvä ja käsien veto tuntui hyvältä.

Kurssista jäi mm. mieleen, että liika-ajatteleminen nostoissa kannattaa jättää pois. Varsinkin me tytöt taidetaan olla sellaisia, että nostoja pitää tarkasti analysoida. Toistoilla sitä kehitystä tapahtuu ja nostot alkavat tuntua luontaisimmilta kun saadaan tuhansia toistoja tehtyä. Jaan myöhemmin videon, jossa on Milkon ja Annan räjähtäviä nostoja.

Muita ennätyksiä, jotka tulivat oikeanpuoliseen ennätyspalkkiin oli lisäpainoleuanvedon maksimisuoritus ja sain siinä kaksi toistoa. Tein 15,9kg (35 lbs) x 2, renkailla. Samana päivänä harjoittelin kippileukoja ja sain 20 toistoa putkeen, uusi enkka siinäkin. Hyvä fiilis!

Suuret onnittelut Box Battle -tiimilleni, Team Hardingille! Me päästiin mukaan kisoihin!!! Karsinnoissa olimme sijalla 19/30.

Box Battle on kilpailu, jossa etsitään Suomen kovakuntoisinta joukkuetta. Tämä on yksi Euroopan suurimmista CrossFit-tapahtumista ja on niin siistiä päästä isoille areenoille kilpailemaan. Kisat järjestetään siis lauantaina 14.6 Blues -jääkiekkojoukkueen kotiareenalla, Barona Areenalla, Espoossa.

Tulkaa katsomaan kisoja! TÄSTÄ voi ostaa lippuja.
Facebook Box Battle TYKKÄÄ.
Karjalan Kovin 2014 ovat seuraavat kisat, joihin pyrin Box Battlen jälkeen. Karjalan Kovimmassa kisataan yksilöinä. Viime vuoden tunnelma oli huippu ja haluan todella paljon kisata tuolla taas! En ole miettinyt tavoitteita sen enempää, mutta voisin luultavasti sijoittua 20 parhaan joukkoon. Tässä kisaraportti viime vuoden tunnelmista.

Facebook Karjalan Kovin TYKKÄÄ.
x Steffi

4 comments

  1. Wau!! Onnea uudesta ennätyksestä ja tsemppiä skaboihin! Sulla on ehdottomasti Suomen paras treeniblogi, kiitos siitä! 🙂

  2. Tosi hienoa! Mahtava fiilisi kun on ylittänyt itseään. Go girl! 😉

  3. paljon onnea Steffi! Hienoa, että sun treenailut sujuu. Tsemppiä jatkoon!

  4. Miten Milko ja Anna opetti jalkojen siirtämisen työnnön jälkeen? Minulle se on workshopissa (ei heidän pitämänsä) opetettu niin, että ensin etujalkaa taaksepäin, sitten takajalka toisen viereen. Videolla ainakin siirrät pelkkää takajalkaa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.