Värikkäissä säärystimissä on askel kevyt

Olen lähtenyt kivaan yhteistyöhön suomalaisen brändin Zeropointin kanssa. Zeropoint tekee kompressiotuotteita, joiden luvataan tehostavan urheilusuorituksia ja edistävän palautumista. Onko blogikävijöilläni kokemuksia kyseisistä tuotteista? Oletteko huomanneet mitään vaikutuksia suorituksissanne? Itse olen ehtinyt testata niitä vain kerran ja ne tuntuivat hyviltä päällä. Värit ainakin ovat ihania!
Moni teistä on ehkä jo törmännyt värikkäisiin säärystimiin ja nyt minä teen pientä tuotetestailua ennen seuraavia CrossFit-kisojani, eli Box Battlea. Tunnistatte minut kisoista mm. näistä värikkäistä säärystimistä! Tulkaa katsomaan kisoja! 🙂


Instagramiin (ylläolevaan kuvaan) ehti jo tulla paljon positiivisia käyttäjäkokemuksia. 

ps. jos teillä on omissa blogeissanne ollut näitä testailussa tai tiedätte jonkun muun jolla on ollut, laittakaa linkkiä tulemaan! 


x Steffi


Nämä valmistautumiskirjoitukset Box Battle -kilpailuun on mahdollistanut kyseisen kilpailun nimikkokumppani Zeropoint.

17 comments

 1. Mä ostin just muutama päivä sitten samat ja eilen juoksin ensimmäisen lenkin niillä. Hyvältä vaikutti! Mä olen treenannut puolimaratonille ja jalat väsyy helposti (pohkeita ja penikoita alkaa särkemään), eilen mun mielestä näillä juostessa askel oli kevyempi. Ei niistä haittaa ainakaan ollut! Ajattelin tehdä postauksen säärystimistä heti kun ehdin näitä enemmän testailemaan, voin linkata sen sitten tänne 🙂

 2. Ostin jo viime syksynä ja olen ollut tyytyväinen ei kipeydy sääret ja palautuminenkin ehkä hippasen nopeampaa –lähinnä juoksusta kokemusta. Mukavan napakat jalassa eikä tarvitse koko ajan pyykätä kuten kompressiosukkaa pitää jokaisen käytön jälkeen. Hienot värit.
  Tämä sama säärystin tulee esiin tällä hetkellä monessa blogissa. Naisten kympillä näitä oli hyväntekeväisyysmyynnissä http://fashionmeetsbusiness.wordpress.com/.
  –H

 3. Omistan mustat zeropointit ja koen ne todella mukaviksi! Pidän niitä juoksemisen ja kuntosaleilun ohella myös työpaikallani yövuoroissa. Pidän niitä myös mielelläni jos muuten on lyhyet shortsit treenatessa.

 4. Kävin tänää just hakemassa omat stockmannilta:) Ostin omani lähinnä inttiin lähtöä varten, joten toivottavasti niistä olisi edes vähän hyötyä, täytyykin jo huomenna mennä lenkille kokeilemaan:)

 5. Mulla on tuollaiset ja han hyvältä vaikuttavat 🙂

 6. Mä ostin juuri toisetkin zeropointin säärystimet, oon tykänny kyllä paljon! Linkin takaa voi lukea mun kokemuksia niistä, jos kiinnostaa! 🙂 http://workoutofmyday.gougou.fi/kompressiosaarystimet-omia-kokemuksia/

 7. Mitä mieltä lukijat tai Steffi siitä, pitäisikö ottaa mieluummin isompi vai pienempi koko? Pohkeeni ympärysmitta on 42cm, eli juuri L:n ja XL:n rajamailla.

 8. Onko kenelläkään pidempiaikaisia kokemuksia zeropointeista tai vastaavista? Itse huomasin heti ekalla lenkillä positiivisen vaikutuksen: juoksu oli kevyttä ja rullaavaa. Mutta mahtaako sama tunne tulla vielä vuoden päästäkin? Keho kuitenkin nopeasti tottuu uusiin asioihin, niin mahtaako näistä olla enää ensi kesänä iloa? Toivon kyllä, että olisi 🙂

  • Itse olen kilpaileva kestävyysjuoksija, ja mulla on ollut ZeroPoint:in kompressiosukat aktiivisesti mukana harjoittelussa. Suurimman hyödyn olen huomannut pitkillä lenkeillä, jolloin jalat tuntuu “tuoreilta” pidempään – myös näin pidemmän käyttökokemuksen jälkeen. Lyhyemmissä vetoharjoituksissa/kilpailuissa ja kevyillä lenkeillä kompressio on tuonut lähinnä “haamuhyötyä”, kun varsinaista rasitusta jossa sukista olisi hyötyä, ei ole ehtinyt tapahtumaan. Olo on kuitenkin napakat sukat jalassa varmempi, joten ovat päässeet ahkeraan käyttöön lähes joka harjoituksessa. 🙂

  • Ja näitä olen käyttänyt nyt vuoden verran. 🙂

 9. Minulla on kahdet sukat ja samat siniset säärystimet ja tykkään kyllä kovasti! Palautumisessakin ovat erinomaiset. Laitan kompressiosukat jalkaan myös lennolle tai jos tulee paljon seisoskelua päivän aikana, niin jaksaa paremmin. Myös reissussa ollessa ei jalat väsynyt kaupunkia kierrellessä. Suosittelen kyllä kovasti 🙂
  -Laura

 10. Ostin ZeroPointit noin puolivuotta sitten ja olen pitänyt niitä todella paljon! Ihan arjesta treeneihin. Ilta- ja yövuoroissa ovat korvaamattomat, jalat eivät ole niin väsyneet ja turvonneet kuin aikaisemmin. Myös lenkeillä askel tuntuu keveämmälle ja lenkin jälkeen jalat eivät tunnu loppuun kulutetuille. Minulla on vain yhdet säärystimet, joita siis hyvin aktiivisesti käytän. Hieman ovat venähtäneet alkuperäisestä, mutta edelleen toimivat moitteettomasti. Voisi ostaa vielä toiset erikseen treenejä varten, jotta toisia voi pitää sitten töissä tarvittaessa.

 11. Vautsi, kiitos paljon kaikille palautteesta! Todella moni pitää selvästi kyseisestä tuotteesta.

  x Steffi

 12. Minulla on myös kahdet sukat ja säärystimet! Ihan huiput. Hankin ensimmäiset sukat lääkärin suosituksesta, sillä vasemmassa pohkeessani todettiin syvä laskimutukos. Olen käyttänyt sukkia myös lentäessä, sillä tavalliset lentosukat ovat liian “lörpät” eivätkä anna tukea tarpeeksi jalalleni.

Leave a Reply

Your email address will not be published.