Box Battle takana

Hei ja kiitos kaikille, jotka olivat Barona Areenalla lauantaina! Box Battle crossfit-kilpailu oli huikea ja siitä jäi hyvä fiilis. Kilpailukokemusta on taas enemmän. Seuraavat kisat, johon tähtään, on Karjalan Kovin 2014. Julkaisen huomenna tänne laajemman Box Battle -kisaraportin kuvineen! (:

CrossFit Central Helsinki -kilpailijat
ps. jos kellään on kuvia tapahtumasta, otan ne mielelläni vastaan!

x Steffi

4 comments

  1. Moi! Tää on tosi henkilökohtainen kysymys, ja ymmärrän jos et haluu vastata. Mua kiinnostais vaan tietää, et pienenikö sun rinnat paljon sun laihdutuksen aikana? Ja miten pitäis laihduttaa, että rinnat ns “kärsis” mahdollisimman vähän? Itse olen aika rintava ja haluaisin kiinteyttää kroppaa, mutta mietityttää, että tuleeko rinnoistani sitten vain sellaiset roikkuvat pussit?

    • Sori, en oo Steffi, mut pakko vastata. Kyllähän ne aina vähän pienenee. Itsellä pieneni tosi paljon (okei, pienenihän se kehokin) ja onhan tässä vähän totuttelemista kun on aina ollut rintava, mutta jos laihdutat hitaasti ja “järkevästi” säilyttäen tai jopa kasvattaen lihasmassaa (ei tosin kasva dietillä), ainakin mun rinnat vain pieneni, ei “tyhjentynyt” pusseiksi. Silloin kun laihdutin paljon (30kg), nopeasti ja liian rajuilla kaloreilla (ja lähes ilman proteiineja), rinnat tyhjenivät aika huolella ja ne jäivät isoiksi lerpuiksi, jotka myöhemmin korjasin leikkauksella. Jos siis syöt paljon proteiinia ja koitat ylläpitää lihasmassan esim. raskaita painoja nostelemalla niin ei ne rinnat mitenkään suhteettomasti pienene ja ihohan myös jonkin verran palautuu. Ei kannata siis tisseistä murehtia 😉

    • Mä laihdutin aikoinaan 20 kiloa eikä mun rinnoille käynyt yhtään mitään. Ne itseasiassa vaihtui C-kupista D:hen, haha 😀

  2. Tuo rintajuttu on erittäin erilaista kaikilla. Joillakin lähtee rasvaa rinnoista heti, joillakin sieltä lähtee viimeisenä. Itse sitä ei voi päättää. Itselläni ei ole tapahtunut suurta muutosta laihdutuksen myötä. Saisi kyllä, ovathan nuo välillä hieman tiellä, haha!

    x Steffi

Leave a Reply

Your email address will not be published.