Food inspiration

Jos mietin ns. heikkouksia arjessani, niin ruoanlaitossa minulla on jonkun verran parannettavaa. Olen oikeasti aika laiska keittiössä nykyään… Mielestäni lähes kaikki ruoka on hyvää, mutta löydän harvoin inspiraatiota itse tehdä monimutkaisia aterioita. Olenkin menossa food workshoppiin pian. Kaisa, milloin pidät sen??

Tein pienen ruoka-inspiraatiohaun ja lisäsin tänne hienoja ruokia, jotta sisäinen kokkini heräisi! Toivottavasti tekin saatte inspistä näistä. Inspiroivia ruokablogeja saa linkata!

Kaikki kuvat ovat lainattuja täältä.

x Steffi

7 comments

  1. Haha, ihana Steffi! 😀 Ruoka workshoppi on tulossa. Working on it 😉

  2. Syömiseen liittyen yksi kysymys, jota olen viime aikoina miettinyt… Kuinka paljon proteiinia päivässä on sopivasti?
    -K-

  3. Tekis mieli hörppiä ruudun läpi nuo smoothiet.. ja ai mikä kala-pala.. Nälkä! 😀

  4. http://www.dooittoday.blogspot.fi/ Tässä oma blogini, julkaisen aika usein ruokareseptejä. Tarkoitus olisi keksiä enemmän ja parempia reseptejä, haluan kehittää niitä parempaan suuntaan. Erityisesti kivoja salaattireseptejä ja kasvispainotteisia ruokia olisi tarkoitus tässä kesän aikana kehitellä. Myös uusia reseptejä lihalle, kalalle ja kanalle olisi kiva keksiä ja kokeilla. Blogissa on tunnisteet ruokareseptejä ja ruokailu, sieltä löytyy ruokajuttuja jos ei jaksa koko blogia selata läpi 😀
    Sulla on upea blogi!

  5. Ihania kuvia! Pidän eniten tosta gif kuvasta tosin 🙂

  6. Moi! Itsellä on vähän kanssa vaikeuksia inspiroitua ruuanlaitosta koska tuntuu että näkee nykyään vaan proteiineja ja hiilareita ja kaloreita 😀 kamalaa! vaikka toki välillä on ihana herkutella lemppari pastalla. Mutta tosiaan, olisi ihan kiva kuulla lisää vinkkejä arjen ruokavalion muokkaamiseen. Itse haluaisin löytää minulle sopivan ruokavalion jonka avulla jaksaisin urheilla niin etteivät tulokset kärsi, mutta millä saisi myös kropan kiinteytymään. Toki netti on pullollaan jos jonkin näköisiä ravintovinkkejä, mutta koska ainakin sinulla näyttäisi tulokset puhuvan puolestaan, olisi kiva kuulla ne juuri sinulta 🙂 kiitos kivasta ja inspiroivasta blogista, ja tsemppiä treeneihin!

Leave a Reply

Your email address will not be published.