Milko Tokola ja Anna Everi VIDEO

Voih, kuinka tulin hyvälle mielelle edellisen arvontapostauksen kommenteja lukiessa! On tärkeää muistaa hyviä puoliaan, eikä vain miettiä mitä itsessään tulisi parantaa.

Olin pari viikkoa sitten Milko Tokolan ja Anna Everin painonnostokurssilla. Käytiin läpi tempaus -liikettä ja työntöä. Lopuksi tehtiin vielä perinteisiä takakyykkyjä. Opin itse paljon katsomalla huippuja, siksi tykkään etsiä youtubestakin videoita eri liikkeistä ja näin kehittää omiani. On myös hyvä idea videoida omia liikkeitä ja katsoa missä löytyisi tekniikkaparannusta. Jos teillä on vaikea nähdä mitä tulisi parantaa, voitte vaikkapa lähettää treenivideoita minulle Facebookissavoin yrittää auttaa teitä parhaani mukaan.

Toivon mukaan saatte videosta uusia vinkkejä, jos nämä liikkeet ovat teilläkin treenilistalla. Tuo Milkon räjähtävyys on jotain aivan toista luokkaa, eihän tuosta videosta edes ehdi nähdä tankoa liikkeessä, haha! Siitä otan inspistä omiin tekemisiin.
Milko Tokola ja Anna Everi kuuluvat Suomen parhaimpiin painonnostajiin tällä hetkellä.

Seuratkaa heitä instagramissa:

@milkotokola
@anna_everi 

x Steffi

6 comments

 1. Siis VAU! Nuo allemenot on uskomattomia! Piti kelata monta kertaa ja katsoa uudelleen ja uudelleen 😀

 2. Hei! 🙂 laitoin sulle instagramissa oman mavevideoni jokunen viikko takaperin kommentoitavaksi, mutta en tiedä oletkohan saanut sitä?
  http://www.dooittoday.blogspot.fi

 3. Maikki Turusta

  Milko käyttää jo lämmittelyssä nostoremmejä ranteissa. Minkä takia?

 4. Tajutonta 😀 pääsisipä itsekin joskus kunnon painonnostokurssille 🙂 en tahtonut niitä mistään löytävän

 5. Kiitos kun pitit videot jakoon! Olin kurssilla myös, ja siellä Milko kertoi, että hänen treeneissään nostojen määrä on niin suuri, ettei kädet kestäisi ilman remmejä. Hänen valmentajansa oli asettanut remmien saamiseksi aikoinaan ehdoksi sadan kilon tempauksen :).

 6. Huh, huikee räjähtävyys! Siitäpä treenaamaan itselle samanlaista 😉

  Jonna1983.fitfashion.fi

Leave a Reply

Your email address will not be published.