Zeropoint Hybrid ja miesten vaatteita sneak-peak

Vaatepostaus ennen viikonlopun viettoa, tarkemmin Zeropoint -kompressiopostaus. Kiitos kaikille, jotka osallistuivat arvontaan, teitä oli lähes 500! Voittajat ovat selvillä ja heille ilmoitetaan asiasta vielä tämän päivän aikana.
Tässä postauksessa päälläni on Zeropoint Hybrid Silver -kompressiosukat. Ne omaavat astetta kevyemmän kompressiopaineen, joten soveltuvat hyvin vaikka mökkeilyyn, työntekoon tai nukkumiseen. Testasin nukkua aikaisemmin “Intense” -kompressiosukissa. Tuntui siltä, että hieman kevyempi kompressiopaine voisi sopia siihen. Eli nämä ovat tästä lähtien yösukkani ja arkisukkani! Kyllä näitäkin tulee varmasti treeneissäkin käytettyä. 
Suunnitelmissa on edelleen testailla tuotteita juoksussa. Monet teistä ovat kertoneet huippukokemuksia penikkavaivojen ehkämisestä kiitos kompressiotuotteiden. Olen kuitenkin juossut viime aikoina erittäin vähän, syynä kipeytynyt jalkapohja. Pian olen juoksupolulla taas ja silloin testailen Zeropointteja. Enhän minä voi olla kauan juoksematta – lenkkipolulta löydän sitä tärkeää henkistä hyvinvointia.

Sattuuko jollain olemaan kokemusta kompressiotuotteiden erosta? 
Kiitos myös uusista ehdotusväreistä. Zeropointilta on tulossa uusia tuotteita pian, uusia värejä ja myös vaatteita. Voisin näyttää teille hieman miltä miesten mallisto näyttää tällä hetkellä. Naisten mallistokin löytyy, sitä odotellessa! 

Kuvissa esiintyvä malli on muuten intohimoinen CrossFitin harrastaja ja kilpailija, Henri Hotti! Kiitos, että sain lainata häntä blogissani, Milla, heheh 🙂
ps. vastailen aikasempien postauksien kommentteihin viikonlopun aikana.

Kuvat: Sandra ja Zeropoint
x Steffi
Postaus toteutettu yhteistyössä Zeropointin kanssa.

3 comments

  1. Heippa!
    Millaisia crossfitkenkiä suosittelisit ihan perus-kuntoilijalle? Inov-8:ia ja nanoja olen ainakin kuullut käytettävän.. Onko sulla kokemuksia?

  2. Mistä noita zeropoint kompressiosukkia voi hankkia?

Leave a Reply

Your email address will not be published.