Zeropoint kompressiosukat – Käyttökokemuksia

Hieman Zeropoint -kompressiotuotteiden käyttökokemuksia ennen viikonlopun viettoa! 🙂 Kysymyspostausvastaukset jatkuvat taas ensi viikolla.

Kuva: Eeva Mäkinen

Minulle on tullut hurja määrä positiivista palautetta näistä kompressiosukista. Moni vannoo sukkien/säärystimen nimeen eikä vaihtaisi niitä enään pois. Itse olen vasta parin viikon ajan ehtinyt kokeilla tuotteita, mutta fiilikset ovat positiiviset.

Olen käyttänyt kompressiosukkia ja säärystimiä mm. seuraavissa tilanteissa

Levytankotreeneissä – Maastavedossa, rinnallevedossa, tempauksessa. Olen välttynyt hankauksilta ja haavoilta.

Köysikiipeilyssä – Tätä on lähes mahdotonta tehdä ilman sukkia, kun harjoitellaan jalkalukkoa. Haavat ovat takuuvarmat, jos sääret ovat paljaat.

– Muissa CrossFit-treeneissä ja n. tunnin ajan palautuksena treenin jälkeen. Jalkani ovat tuntuneet toimivilta, eivätkä ole väsyneet. Kompressiotuotteiden luvataankin tehostavan urheilusuoritusta. Päivän 3x500m soututreenissä sain itse asiassa omia parhaimpia tuloksia tähän asti. Aikani olivat 1:49min, 1:52min, 1:52min.

Testatkaa muuten tuollaisia soutuintervalleja! Ne on erittäin tehokkaita, jos tekee ne kunnolla. Minulla tuntuu soutu eniten pakaralihaksissa ja reisissä.

Kuva: Eeva Mäkinen

En ole ehtinyt vetää pidempää lenkkiä sukkien kanssa. Olen ainoastaan juossut lyhyitä lenkkejä, soutanut ja harjoitellut naruhyppelyä. En osaa siksi vielä sanoa huomaavani vaikutuksia sukkien tehosta penikkavaivaan, joka välillä häiritsee minua. Moni on kertonut kompressiosukkien olevan kipeytyneiden pohkeiden pelastus. Löydätte varmasti vastauksia kompressiokysymyksiin Zeropoint-sivuilta, jos jokin mietityttää. Lukekaa lisää tuotteiden teknologiasta tässä.

Kuva: Eeva Mäkinen
Ensi viikolla tänne tulee vielä yksi Zeropoint postaus (vink, vink: lahjakortteja jaossa!) ja ensi viikon lauantaina, 14.6, odottavat isot areenat! Silloin kilpailen tiimissä Box Battle -kisoissa Barona Areenalla. Suomen kovimmat CrossFit -tiimit ottavat mittaa toisistaan ja meidän salilta pääsi kaksi kovaa joukkuetta mukaan. Team Harding ja Team Bobbit!
Kuka vaan voi tulla katsomaan kisoja Bluesin kotiareenalle. Nähdään siellä! 

Infoa tapahtumasta > TÄSSÄ <
x Steffi
Nämä valmistautumiskirjoitukset Box Battle -kilpailuun on mahdollistanut kyseisen kilpailun nimikkokumppani Zeropoint.

9 comments

 1. Mulla noi säärystimet/sukat on auttanu penikkavaivoihin kun olen käyttänyt penikoita kipeyttävissä treeneissä (esim paljon tuplanaruhyppyjä) ja nukun usein ne jalassa. Suosittelen kokeilemaan sitä nukkumista 🙂

 2. Kumpia suosittelisit mieluummin, sukkia vai säärystimiä? Onko niissä jotain oleellista eroa käytössä?

  Musta tuntuu hölmöltä maksaa noin paljon sukista tai säärystimistä, mutta olen kuitenkin alkanut harkitsemaan koska mulla on alkanut penikat/sääret kipeytymään aika pahasti nyt kun olen kevään mittaan lisännyt juoksemista ja hyppynaruhyppelyä…

 3. Elinalle voisin kommentoida, että mulla on molemmat, sukat ja säärystimet, ja suurin ero on jalkojen hikoilussa 😀 kun on sukat niin tulee ihan hirvee hiki jaloissa kun veri kiertää niin vinhakkaasti 😀 onneks oon ymmärtäny et tää on monen ongelma, eikä vaan mun, muuten en ehkä kehtaisi tulla kertomaan… 😀

  • Haha. 😀 Kiitos kommentista. Eli voisin kuvitella, että säärystimet olisivat sitten ehkä parempi valinta. 🙂

 4. “Suomen kovimmat CrossFit -tiimit ottavat mittaa toisistaan”… Sieltä kyllä taitaa puuttua ne kovimmat..

 5. Oon kuullu niin paljon hyvää noista säärrystimistä, että täytyy varmaan hankkia 🙂
  Jos niitten voimalla menis vaikka se ensimmäinen raakaleuka, jota odotan enemmän kuin innolla 😉
  Joten kaikki raakaleukaan auttavat harjoitukset/neuvot otan enemmän kuin mielellään vastaan. Ihana blogi 🙂

  -nea

 6. Moi Steffi! Miten jaksotat treenit yhdelle viikolla ja päivälle? Kuinka usein pidät deload viikkoja ja millaisia harjoituksia teet silloin? Tsemppiä boxbattleen! 🙂

 7. Heippa! Työskentelen (opiskelun ohessa) siivoojana, ja 7-8 tunnin päivän jälkeen jalat ovat aivan puhki, kivuliaat, ja turvoksissa. Seison/kävelen/kurottelen siis yhtämittaa tuon ajan! Mitä luulet olisiko kompressiosukista/säärystimistä apua jalkojen kipuun ja väsymiseen? Tuntuu typerältä kun työpäivän jälkeen ilta menee sohvalla maatessa, ja esim. treeneistä ei saa kunnolla irti kun jalat ovat niin arat ja kipeät 🙁

 8. Heippa steffi! Kattelin instassa sun käsilläseisontaa. Hyvältä näytti harjoittelu. Käsilläseisominen on yksi munkin haaveista. Voisinko siis toivoa postausta aiheesta? 🙂 Progressiota ja niin päin pois. Sellaista, johon ei mitään patjoja ja vimpaimia tarvita. Itselläni isoin este on ehdottomasti pelko… Miten siitä pääsee eroon?

Leave a Reply

Your email address will not be published.