H&M Sport Favourites by Steffit

Vietin perjantai-aamupäivän kauppakeskus Sellon H&M:ssä stailaamassa ikkunan mallinukeille tämänhetkiset lempparituotteeni H&M Sport -osastolta! Lempituotteet saivat hienon “H&M Sport Favourites by Steffit” -tägin. Todella hienoa oli nähdä oma brändi kyseisen kaupan ikkunassa ja tuotteissa. H&M:n Suomen laajin treenivaatevalikoima löytyy Sellon kauppakeskuksesta, siellä on jokaiselle jotakin.


Tiesittekö, että H&M Sport -osastolta löytyy neljä eri kategoriaa liikumiseen?


Esittelen alla omia lempparituotteita eri kategorioista, jotka ovat saanet “Spring Favourites by Steffit” -tägin. Vaatteista on tulossa laajempaa postausta erikseen. 


Athletic sopii kuntosaliurheiluun ja intensiiviseen treenaamiseen (esim. CrossFit/crosstraining/HIIT jne.).

Running -vaatteet ovat suunniteltuja juoksuun. Allaolevissa shortseissa on sisäänrakennetut alusshortsit.

Bodymind -osastolta löytyy rauhallisiin treenimuotoihin tarkoitettuja tuotteita. Ne sopivat mm. joogan ja pilateksen harrastajille. Vaatteet ovat miellyttävät myös rentoihin kotioloihin.Outdoor -vaatteet sopivat viileämmille säille. Osastolta löytyy heijastin-takkeja, liivejä ja sadetakkeja.

Seuraavan kerran, kun käytte ostamassa treenivaatteita, niin voitte pitää nämä kategoriat mielessä! Se helpottaa shoppaamista (: Tässä linkki treenivaatteiden nettisivuille.


PS. Athletic -osaston minishortseista on tulossa postausta (täydelliset mini-shortsit!) ja H&M:n lahjakortti jaossa vielä tällä viikolla! 
x Steffi

Postaus toteutettu yhteistyössä H&M:n kanssa.

4 comments

  1. Mainos puri, meni heti tutkimaan nettikaupan valikoimaa 😉 Turussa ei oo liikkeissä ollut mitään kivoja vähään aikaan 🙁

    • Kiva! Lisäsin itse nettilinkin sen takia, että kaikki tuotteet olisivat nähtävillä. Kävin juuri Turussa, sieltä löytyi kivoja treenivaatteita myös muista kaupoista! (:

      x Steffi

  2. Vau!! 😀 Tykkään H&M treenivaatteista, sieltä moni lemppari ostettu ja sinä sekä blogisi on todella motivaatiota täynnä!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.