Kesällä voi ottaa tällä tavalla rennommin

Nyt kun monella on kesällä aikaa ottaa iisimmin ja pitää lomaa, niin mieleeni tuli yksi tärkeä juttu. 
Älkää jähmettykö paikoillenne! Saa välillä ottaa rennosti, joskus sohvalla voi maata vaikka kokonaisen päivän. On kuitenki keholle ja mielelle hyvä pysyä liikkeessä jollakin tapaa. Ymmärrän, että salille meno tuntuu väärältä, kun aurinko paistaa. 
Ei sinne salille tarvitsekkaan mennä, mutta voitte keksiä muita tapoja liikkua ja samalla nauttia hyvästä seurasta ja säästä. Minäkin aion tehdä ulkotreenejä niin paljon, kuin mahdollista.

Mitä jos testaisitte näitä juttuja:

– Käsienseisontaharjoituksia rannalla tai vedessä (pehmeä lasku…)
– Ulkopelejä kavereiden kanssa – Fudista, frisbeetä, sulkapalloa, muuta?
– Kävelyvaellus – Lenkkarit jalkaan ja matka kohti tuntematonta (kännykkä mukaan! Terveisin: Kerran metsään eksynyt ja puolimaratonin kyyneleet silmissä vahingossa tehneen).
– Vetäkää kaverin kanssa porrastreeniä. Hiki virtaa ja porrasjuoksu on erinomaista pakara- ja reisitreeniä!
– Onko teillä auto käytössä? Miksei keksiä jokin uusi paikka, jonne ajaisitte ja tutustuisitte paikkaan kävellen (hyvät varusteet ja vesipullot mukaan).
– Kaikki ulkotyöt!
– Muistakaa leikkiä. Ottakaa vaikka lapsista mallia ja pelleilkää sydämen kyllyydestä, ei se liikunta niin vakavaa puuhaa ole! (:

Ihanaa viikonloppua kaikille! Minulla on onneksi rankka Karjalan Kovin 2014 -karsinta takanani ja otan nyt maanantain jälkeen treenilomaa. Tulen liikkumaan yllämainituilla tavoilla kuitenkin, ihminen on luotu pysymään liikkeessä.

Tulokseni oli kisoissa seuraava: Osa 1: 106 toistoa, Osa 2: 81kg ylöstyöntö (uusi ennätys!) ja Osa 3: 181 toistoa. Pian näette tulokseni myös leaderboardissa. Tuolla tuloksella olen tällä hetkellä neljäs tai viides. Lopullinen tulos on 11:a sija, asiat menee suunnitelmien mukaan…

Kuvat: Sandra
x Steffi

10 comments

 1. Moikka!
  Luin ja löysin blogisi ensimmäistä kertaa nyt. Olen aivan myyty! Ihana blogi! Minusta saat kyllä lukijan heti paikalla 🙂 innostavaa luettavaa ja hyviä kuvia.

 2. Hyvä postaus 🙂 Katukoris on mun mielestä kesällä parasta! Ja tykkään myös kesällä aina sillon tällöin tehdä lihaskuntoa ulkona, mm. “kuntosalilaitteita” joissa voi tehdä omalla painolla löytyy ainakin Turusta monesta paikasta ja myös mm. tankoja leuanvetoa varten. Ja puistoissahan on tilaa hyppiä ja pomppia vaikka miten paljon, (omatoimisesti tai puistojumpissa, joita kesäisin on paljon)!

 3. Kivoja vinkkejä 🙂 Sun blogi on ihan huippu, oot niin inspiroiva ja kun tätä blogia lukee niin ei tuu ollenkaan sellasta stressaantunutta oloa että nyt on pakko liikkua hulluna, mitä joistain blogeista voi tulla. Enemmänki sellanen fiilis että vitsit mäkin haluun liikkua, koska se on kivaa ja se parantaa elämänlaatua niin paljon. Ja nää kuvat on aina tosi hienoja ja teemaan sopivia 🙂 Että oikein kivaa kesänjatkoo sulle Steffi ja keep up the good work!

  • Ihana kuulla, ettei tämä luo paineita tai stressiä! Se ei olekaan ikinä tarkoitus. Kiva kuulla, että kuvatkin sopivat – ne ovat tärkeä osa tätä bloggailua. Ihanaa kesänjatkoa sinullekin ja kiitos kun tulit kommentoimaan!

   x Steffi

 4. Vesipuistossa tai järvessä peuhaaminen on myös hyvää treeniä. Ja hauskaa sellaista! Pitkästä aikaa olin viikonloppuna vesipuistossa ja liukumäkiä laskiessani huomasin, että se on kyllä kokovartalotreeniä! 😀

 5. That’s 2 clever by half and 2×2 clever 4 me. Thnksa!

 6. Wait, I cannot fathom it being so stdthgiaforwarr.

Leave a Reply

Your email address will not be published.