Muutoksia urallani ja tulevia CrossFit -kilpailuja

Suurin CrossFit -tavoitteeni yltyy ensi vuoden puolelle, jolloin olen suunnitellut olevani CrossFitin SM-kisoissa, eli Winter Wareissa 2015, TOP12 joukossa. Tavoite on itselleni kova, mutta mahdollinen.

Kaiken pitää kuitenkin kulkea suunnitelmien mukaan – henkinen ja fyysinen puoli pitää pelittää. Kroppaa tuntuu hyvältä, tulokset kehittyvät hyvään tahtiin ja palautuminenkin on tuntunut ihan hyvältä. Henkisellä puolella on hieman tekemistä.

Tänä vuonna edessäni on vielä yhdet toiset kisat, Karjalan Kovin 2014. Kisakarsinnat teen huomenna ja Suomen 60 kovakuntoisinta naista pääsee mukaan. 

Treenaan nyt kuusi kertaa viikossa – Voimaa ja lihaskestävyyttä sekä paljon tekniikkaa. Kaikki treenit ovat lajinomaisia, eli CrossFitiä varten. Ajattelin kuitenkin kohta pitää hieman lomaa treeneistä, jotta mieli palautuisi kaikesta. Pari viikkoa on varmasti sopiva aika. Mulla on vähän sellanen tunne, että kroppa toimii hyvin, mutta mieli ei aina ehdi perässä. Menee välillä pelkästään suorittamisen puolelle, mutta kukaan ei ole väittänytkään että kilpaurheilu olisi aina ruusuilla tanssimista…
Tulen myös lopettamaan Personal Trainer -työt Elixialla, jotta voisin keskittyä ensisijaisesti kouluni loppurutistukseen (AMK liikunnanohjaaja) ja kilpaurheilemiseen. Elixialta olen saanut todella paljon kokemusta ja kyseinen työpaikka on avannut ovia lukemattomiin mahdollisuuksiin. Siitä olen erittäin kiitollinen Elixialle! Bloggaaminen jatkuu normaalina ja entistä laadukkaampana. Sivuja päivitetään hieman ja bannerikin ehkä muuttuu ajankohtaisemmaksi.
Ensi viikolla suuntaan Ranskaan vähän surffailemaan ja lomailemaan. Surffausta on ollut ikävä ja nyt pääsen siitä nauttimaan. Toivon tarpeeksi pieniä aaltoja ja aurinkoa! Näin sitä henkistä puolta hoidetaan (:

PS. Huomenna ajattelin tehdä postauksen teille, jotka kaipaatte enemmän kaloreita päivittäiseen saantiinne. Aihe, jonka kanssa välillä joudun itsekkin kamppailemaan!

Kuvat: Saara Tammi

x Steffi

6 comments

  1. Jos joku sana kuvaisi sua niin se olisi kyllä ljuvlig, ehdottomasti!

  2. Oikein loistat! Onnea matkaan! 🙂

  3. Ootko muuten miettiny et ottaisit palautusjuoman käyttöön?

  4. Hei! Oon ollut jo pitkään kiinnostunu crossfitin alottamisesta, mutta en oo uskaltanu tehä mitään sen eteen, koska oon aika nuori (16 v). Mitä mieltä sä oot, onko 16-vuotias liian nuori aloittamaan crossfitin? Urheilutaustaa mulla löytyy muutama vuosi ja kuntokin on hyvä.

  5. Kaikkea hyvää sinulle ja tsemppiä loppurutistukseen! Olen jonkun aikaa lukenut blogiasi ja ihaillut osaamistasi liikunnassa. Aivan upeaa. Olen saanut paljon sinulta inspiraatiota ja hyödyllistä tietoa liikunnasta ja ruuasta. Itse olen hurahtanut kahvakuulailuun ja minua kovasti yritetään saada kisoihinkin, mutta koen etten ole vielä valmis. Treenaan kolme kertaa viikossa ja käyn lisäksi lenkillä juosten ja välillä reippaasti kävellen, lisäksi joskus käyn pururadalla juoksemassa ylämäkiä. Kyllä liikunnanilo on mahtavaa!
    -Memme-

  6. Moikka! Mua kiinnostaisi paljon se, millaisista treeneistä sun treeniviikko koostuu? Kuinka paljon harjoittelet voimaa, kuinka monta metconia viikossa, paljonko taitotreenejä jne? 🙂 Olisi tosi kiva lukea vaikka postaus siitä, miten sinä päivänä/päivinä oot treenannut, ottaen mallia esim Jenni Puolivälin blogista tms 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.