Rest day for your mental wellbeingMiten hoidatte henkistä hyvinvointianne tai tarviiko sitä edes hoitaa yhtään? Kuten osa teistä on ehkä huomannut, yritän keskittyä siihen tällä hetkellä entistä enemmän. Kesä on minulle rauhoittumisen aikaa ja huomaan, että haluan nauttia siitä kaikin voimin.

Henkinen hyvinvointi on yksilöllistä. Joillekin se tarkoittaa paikalleen pysähtymistä, toisille aktiviteettejä tai reissua. Minulle se tarkoittaa tällä hetkellä sitä, että koitan tehdä ainoastaan niitä asioista, joista nautin täydellä sydämmellä. 
Nauttikaa Suomen lämmöstä ja elämästänne juuri teidän omalla tavallanne. Toisen tapa ei ole välttämättä se itselleen paras tapa. Onko kesästressiä siitä, että muut “nauttivat” enemmän kuin te (lähinnä sosiaalisessa mediassa)? Se stressi on vain oman pään sisällä ja siitä pääsee eroon helposti miettimällä mistä nauttii itse ja sitten toteuttamalla se.
Huomenna katsotaan kevyitä kesäherkkuja, jotka sopivat hyvin mukaan vaikka rantapicnicille!

x Steffi

5 comments

  1. Mulla on just tollasta kesästressiä meneillään, tuntuu että kaikki muut kokoajan on “nauttimassa” kesästä, ja kokoajan pitäisi olla tekemässä jotain ja nauttimassa jostain. Jostain syystä itseäni ei huvita “nauttia”. Tosta stressaamisesta tulee vaan paha mieli ja lamaantuminen, ja tuntuu että koko kesä menee hukkaan. Ajattelin olevani ainoa joka tämmöistä stressaa, mutta ilmeisesti en ole 😀

  2. Oon jo jonkin aikaa seurannu blogiasi ja miettinyt, että onko tuo risti reidessäsi tatuointi vai mikä? 😀 Ja jos on, niin millainen tarina sillä on?

  3. Hyvä, kun otit esille tuon asian, että jokaisella on oma tapa nauttia! Itsestä kyllä tuntuu ajoittain jopa stressaavalta seurata esim. juuri sosiaalisesta mediasta, mitä kaikkea ihanaa kesähommaa muut tekee. Itse teen suurimmaksi osaksi samaa kuin aina eli käyn töissä ja treenailen (sisällä). En erityisemmin välitä auringossa oleilusta tms. Valo ja lämpö (ei kuumuus) on kivaa tottakai! Mutta tosiaan, tapansa kullakin ja jos ei huvita nauttia (ensimmäinen kommentoija), niin ei tarvitse! 🙂

  4. Kiitos, että toit tämän asian esiin! Itselläni on loma vielä edessä ja on todellakin tuntunut, että muut ovat nauttineet kesästä enemmän, kun taas itselläni kesä on mennyt arkisissa merkeissä. Heti mieli muuttui positiivisemmaksi 🙂 Oi, odotan innolla postausta kevyistö kesäherkuista, koska lomasuunniltelmiin kuuluu muun muassa picnicit!

  5. Kiva kuulla, että olette pitäneet postauksesta! Henkinen hyvinvointi on todella tärkeä osa koko elämän kokonaisuutta.

    x Steffi

Leave a Reply

Your email address will not be published.