Vieraskynä: Lose the fat! Text 9

Yhdessä vieraskirjoittajan kanssa yritetään löytää tasapaino syömisen ja liikkumisen välillä, tavoitteena on painonpudotus. Henkilö kirjoittaa kerran viikossa projektistaan ja kuulumisistaan. Punnitus tapahtuu joka kymmenes päivä. Tahdin ei ole tarkoitus olla nopea. Kommenttiboksiin saa mielellään kommentoida ajatuksia ja antaa vertaistukea. Henkilö kirjoittaa anonyymisti. Viime viikolla kirjoittelin ylös asioita jotka motivoivat minua urheilemaan ja syömään terveellisesti. Yleensä minulla ei ole vaikeuksia saada itseäni liikkeelle, koska nautin liikunnasta ja urheilusta todella paljon. Joskus harvoin väsymys tai laiskuus jättää sängynpohjalle ja hyvä niin, lepo tulee tarpeeseen silloin kun keho sitä vaatii.

Treenin aikana tarvitsee joskus saada lisää puhtia jostain oman pääkopan ulkopuolelta ja itselleni musiikki on siihen tosi hyvä keino. Eri treeneissä käytän apuna erilaista musiikkia ja ajattelinkin listata tähän muutamia suosikkibiisejäni. 

Painonnostossa ja voimailussa tärkeää on nopea rytmi, räjähtävyys ja sopiva tunnetila itsensä ylittämiseen. Omassa treeniporukassani on alunperin vitsin kautta lähtenyt innostus nopeatempoisen konemusiikin käyttöön. Olemmekin lanseeranneet termin “painonnostotekno”.

– Skrillex : Make it Bun Dem
– David Guetta : Bad (feat. Vassy)
– Rebel : The Black Pearl
– Martin Garrix : Animals
– Dvbbs : Tsunami
– Degrees of Life : We Found Love
– Said & Done : Don’t Speak
– Tiesto : We Own the Night
– Fergie : A Little Party Never Killed Nobody


Metconeissa tai muissa hidastempoisissa rutistuksissa (loikkatreenit, mäkijuoksu, porrastreenit jne) tykkään raskaasta musiikista, hitaasti jyystävästä rokista. 

– Pink : Try
– Imagine Dragons : Bleeding Out
– Trapt : Headstrong
– Fall Out Boy : Beat It
– Infinite Mass : Bullet
– Guano Apes : Open Your Eyes
– Halestorm : Love Bites (so do I)
– The Sounds : Dance with the Devil
– Dub Pistols : Six Million Ways


Ja viimeiseksi ajattelin listata vielä muutaman biisin asennemusiikkia. Näitä kuuntelen pelipäivinä aamulla ja matkalla stadionille. Samoja biisejä löytyy myös joukkueemme koppimusalistalta. Jos päättäväisyyttä ja let’s kick the shit out-meinikiä kaipaa, niin näistä löytyy.

– The Script : Hall of Fame
– Fabulous : Breathe 
– 50 Cent : We Up
– Jay Z : No Church in The Wild
– MGK : Invincible
– Macklemore & Ray Lewis : Can’t Hold us Down


Postaus on jo kilometrin pituinen, mutta en voi välttää kiusausta laittaa tähän vielä muutama biisi kävelylenkkeilyyn, venyttelyyn ja kehonhuoltoon. Parhaimmillaan kevyt aktiviteetti ja oikea musa siivittää flow-tilaan, jossa arki katoaa ympäriltä….

– Ellie Goulding : You my Everything
– Oh Land : Wolf & I
– The Pierces : You’ll be mine
– Little Hurricane :  Sweet Pea. (koko levy!)
– Graveyard : The Siren
– Anya Marina : Whatever you like
– Joshua James : Coal War
– Denez Prigent : Gortoz a RanKannattaa vaikka Spotifysta testilla josko näistä biiseistä löytyisi sopivia vauhdittajia myös teille. Kommenteissa olisi kiva kuulla teidän suosikkibiisejänne. Mitä te kuuntelette esim. salilla ja juoksulenkillä? Uskaltaako joku pitää kuulokkeita korvilla fillaroidessa? Kaikki uudet treenimusiikkivinkit otetaan ilolla vastaan.

6 comments

 1. Mun tän hetken lempibiisini (treenatessa ja muutenkin) on Sigma – Nobody to love, ihan paras! Ja pidempään ollut treentessa yksi suosikeista esim. Volbeat – Lola Montez ! 🙂

 2. Lempparit lenkkeillessä on tällä hetkellä TooManyLeftHands – Survivor ja Darius & Finlay – Do it all night (Michael Mind Radio Edit) 🙂

 3. Vieraskynä:

  Mahtavaa! Inan biisin lisäsin jo omalle listalle. Noi Anonyymin pitää vielä tsekata kun kerkiän! Kiitos!

 4. Mun lempparimusiikkia salitreeniin on kaikki rokki kuten Papa Roachin Last Resort, Danko Jonesin Code of the Road, Nickelbackin Something in your Mouth ja Sonic Syndicaten Turn It Up.

  Lenkille passaa kaikki menevämpi musiikki ja sillon kuuntelen monesti kaikki listahittejä kuten JVG:n Huominen on huomenna, Brädin Uimaan, Jujun Hullu, Arttu Wiskarin Avaimet käteen ja Innan Cola Song.

 5. Mun ehdoton lenkkibiisi on skrillex-bangarang! Sillä biisillä vaan jaksaa.. ?

 6. china jerseys from China | Cheap Jerseys Supply: Classic Jerseys
  Usa, Baseball Jerseys, 36 Shawn Williams Jersey, Basketball Jerseys,
  Soccer Jerseys, NCAA

Leave a Reply

Your email address will not be published.