Karjalan Kovin 2014 – Kisaraportti päivä 2

Herätyskello soi toisena kisapäivänä kl 6:00 ja kävin hakemassa aamupalan huolto-asemalta, vaikkei nytkään ruoka maistunut. Toivon paljon, ettei tulevaisuudessa tällaista pahoinvointia ilmene kisoissa. Se vaikeuttaa keskittymistä ja koko kokemus ei ole niin kiva kun voisi olla. Pahoinvointi johtui varmasti jännityksestä ja on osa koko touhua, joten turha sitä on jäädä jälkeenpäin miettimään.

Laji 4


Viivajuoksu 2 min (tulos 38 toistoa)
1 min tauko

Muscle up+dippi 2min (tulos 2+2 toistoa)
1min tauko

Rinnalleveto+työntö 16kg kahvakuulilla (tulos 20 toistoa)

Sijoitus lajissa: jaettu 7/60
Sijoitus lajin jälkeen: 11/60

Tässä lajissa minulla oli ehkä vähäisimmät paineet, koska kaikki kilpailijat tekivät liikkeitä samaan aikaan. Silloin fokus on täysin itsessä – ei ohikiitävässä kanssakilpailijassa. Viivajuoksu tuntui melko pitkältä, mutta meni ihan hyvin – siinä pystyin kiristämään tahtia loppua kohden. Renkailla tavoite oli tehdä yksi tai kaksi MU:ta, kahdesta olisin todella iloinen. Kaksi onnistui! Kahvakuula-liikettä olin tehnyt joskus aikaisemmin ja tiesin, että tuo osio voisi mennä ihan hyvin. Se menikin ihan hyvin. Tämän lajin jälkeen en ollut mitenkään fyysisesti todella loppu, mutta pahoinvointia oli aika paljon. Tämän lajin jälkeen jatkoi 30 parasta naista ja miestä semifinaaleihin ja olin yksi heistä.

Laji 5 – Semifinaali

5 kierrosta

50 tuplanaruhyppyä
5 maastavetoa 100kg
10 boksihyppyä

Sijoitus lajissa: jaettu 7/30
Sijoitus lajin jälkeen: 7/60


Aah… mun näköinen laji, nuo raskaat maastavedot lähinnä. Boksihypyissä en ole niin nopea, mutta tuplanarut menevät useimmiten ihan hyvin. Tein kaikki maastavedot putkeen ja tuplanarut menivät putkeen tai parissa osassa. Olin tyytyväinen suorituksestani, vaikka valmentajieni mielestä olisin voinut tehdä lajin vielä nopeammin. Oikeassahan ne olivat, mutta onneksi suoritus takasi minulle finaalipaikan ja pääsin kovimpien tyttöjen joukkoon vielä vähän jumppailemaan. Huikean hyvä fiilis, ehkä paras fiilis koko viikonlopun aikana. Olin ylpeä itsestäni. Mikä hienointa – perheeni oli tullut paikalle katsomaan kun sain vietyä itseni finaaliin. Vanhin sisko ei päässyt paikalle, mutta hän on maailmanmestaruuskisoissa… joten antakoot hänelle tämän anteeksi, heheh.

Laji 6 – Finaali

50 thrusteria 30kg
50 box over jump
50 chest to bar
50 käsipainotempausta 22,5kg
50 takakyykkyä
50 käsiseisontapunnerrusta

Aikaraja 22min

Sijoitus lajissa: 6/8
Sijoitus lajin jälkeen: 8/60

Lopullinen sijoitus kisoissa: 8!


Jestas.. Onko pakko :D? En oikein pidä thrustereista, en ole hyvä chest to bar:eissa ja mitä vielä… Noh, ihan sama! Olin päässyt näin pitkälle ja nyt pistetään kerran vielä kaikki peliin! Thrusterit menivät yllättävän hyvin, box overit hyvin – kiristin tahtia loppua kohden. Chest to barit menivät olosuhteisiin nähden hyvin. Tuo liike on ollut suurimpia heikkouksiani ja nyt sain niitä tehtyä 50kpl, enkä jäänyt jumiin vaikka olinkin niiden jälkeen naisista viimeinen. Raskaat käsipainotempaukset olivat edessä ja ne menivät hyvin. Käsipainotempaus on minulle ihan hyvä liike. Tässä en ollut enään viimeinen, mutta finaalissa nappasin lopuksi kaikenkaikkiaan paikan 8 ja työt oli tehty. Aikaraja tuli vastaan enkä ehtinyt tehdä kyykkyjä tai käsienseisontapunnerruksia.
Viikonloppu oli raskas, mutta kisat olivat erittäin hyvin järjestetyt. Se, että kisat olivat ulkona helpottivat urheilijoiden ja katsojien oloa huomattavasti. Kisat olivat myös tällä kertaa kaksipäiväiset, se oli todella hyvä juttu. Nyt ei tarvinnut yhdessä päivässä viedä kehoa äärimmäisyyksiin. 
Kiitos vielä kaikille mukana olleille, koutseille, katsomolle, kannustajille ja järjestäjille !!!
Huomenna lisäilen tänne vielä fiilistely- ja yhteiskuvia viikonlopusta ja sitten palataan hieman tavallisimpiin kirjoituksiin.

ps. H&M lahjakortti on arvottu ja voittajalle ilmoitettu sähköpostitse!

Kuvakiitokset: Arttu Muukkonen, Klaus Käykö, Sandra Hagelstam, Pasi Lahtinen

x Steffi

5 comments

  1. Huh, meinas hiki tulla tätä lukiessa… 😀 Kovia lajeja, itse olen vasta aloittelemassa crossfittia joten kuulostaa todella hurjalta! Onnittelut tuloksesta, olet minulle suuri inspiraation lähde! 🙂

  2. Paljon onnea sijoituksestasi ja tsemppiä myös Stellalle MM:hin!!

  3. Olin katsomassa sunnuntaina kisoja ja täytyy sanoa että ihan huikeita suorituksia ja mielettömän hyvä sijoituksen sait, onnea :)! Täytyy kyllä nostaa hattua koko teidän sisar-kolmikolle, ootte kyllä ahkeria ja määrätietoisia nuoria naisia mistä moni voisi ottaa mallia!

  4. Vielä kerran onnea Steffi! Mahtavia kisakuvia joisa fiilis oikein huokuu katsojallekin 🙂

  5. Loistava tulos kisoista ja mahtavaa meininkiä! Tsemppiä treeneihin. -Aki-

Leave a Reply

Your email address will not be published.