Kisaviikonloppu takana!

Huhhuh, mikä viikonloppu. Karjalan Kovin 2014 crossfit-kilpailut koettu. Olen tyytyväinen suorituksiini, tavoitteeni oli olla top20 -joukossa ja onnistuin viemään itseni finaalin asti nappaamalla lopulta paikan 8! Teen kisaraportteja ja latailen kuvia ja videoita tänne pitkin viikkoa. Toivottavasti kaikilla on ollut kiva viikonloppu ja suuri kiitos kaikille kisapaikalla olleille – Perheelle ja läheisille, CFCH salilaisille, katsomolle, järjestäjille, tuomareille ja kanssakilpailijoille. Kiitos myös tykkäyksistä ja tsemppikommenteista instagramissa, facebookissa ja blogissa – saan niistä paljon voimaa. Erityiskiitos valmentajille Ben Liuzzille ja Hanna Koskenrannalle. Ilman heitä en olisi vienyt suorituksiani niin pitkille, kuin viikonloppuna vein.


Tarkempaa postausta lajeista tulossa! 

Nyt palaudun siten, etten treenaa kahteen viikkoon. Lihakset ovat kipeänä, mutta eniten kipeät ovat kasvojeni lihakset, haha! Ei ihme, näin kuvista millaisia ilmeitä minulla on ollut… Kaikki lihakset ovat olleet töissä viikonlopun aikana (:

Tässä linkki lopulliseen tulospalveluun.

Kuvat: Sandra

x Steffi

8 comments

  1. Mahtavaa!! Onnea:)

  2. Hyvä Steffi! Mahtava suoritus!!! Oot huippu, oon vuoden ajan lukenu sun blogii ja saanu hirveesti insporaatiota, kiitos paljon innostavasta blogista! Onnea vielä ja nauti pikku lomasta!

  3. Oikein paljon onnea Steffi! 🙂

  4. Todella hieno suoritus! Saat olla todella ylpeä itsestäsi! 🙂 Nyt vain palauttelet rauhassa. Ja hienoja kuvia Karjalan Kovin facebookissa 🙂

  5. Onnea, mahtava suoritus 🙂 !

  6. Onnea! Onko sun hiukset muuten luonnostaan noin vaaleat? Ne on upeat!

  7. Kova mimmi, ylpeä susta! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.