Lehtijuttuja ja tärkeä korjaus (Demi, MeNaiset, Fit)

Viime aikoina minua on pyydetty eri lehtiin kivoja haastatteluja varten. Annan mielelläni haastiksia ja treenivinkkejä eri kanaviin blogin ohella (:

Uusimmasta Demi -lehdestä (9/2014) löytyy juttua astetta nuoremmille. Siitä innostuneena olen miettinyt enemmän nuorten ruoka- ja liikuntatottumuksia, varsinkin kouluissa. Postausta voi odotella lähiaikoina näistä aiheista.

MeNaiset -lehdessä (27/2014) oli pari kuukautta sitten juttua “äijämäisestä” treenaamisesta, hehe! Voisin hyvin kutsua omia treenejäkin melko äijämäisiksi. Miehet ja naiset ovat salillani tasavertaisia ja armoa ei anneta siitä syystä, että on tyttö.

Uusimmassa Fit -lehdessä (9/2014) on minusta juttua personal trainerina, aiheena on “kroppa työvälineenä”. Siinä käydään hieman läpi treenejäni ja omaa kehonkuvaa. Koen tärkeänä mainita, että otsikko ei vastaa omaa ajattelutapaani. Ajattelin vuosia sitten laihtuessani, etten halua tulla ylipainoiseksi, vaan olla mielummin hoikempi. Viime vuosien aikoina tuo ajattelutapa on kuitenkin muuttunut. Syy omaan treenaamiseen ei liity siihen, että pelkään tuleeko minusta “huonoryhtinen pullukka“, kuten otsikko viittasi. Syy omaan treenaamiseen on itseni ylittäminen ja uusien treenituloksien saavuttaminen, sekä crossfitissä kilpaileminen. Toivon, ettei kukaan koe otsikkoa alentavana tai loukkaavana.

ps. säät ovat viilentyneet ihanasti ja ulkona oleminen tuntuu raikkaamalta kuin ikinä. Viilentyneet ilmat mahdollistavat keskipäivän ulkolenkit. Syksyssä on jotain taianomaista, se taitaa olla lempparivuodenaikani (:
x Steffi

10 comments

 1. Just luin ton jutun, ja mietinkin kun se antoi aika eri kuvan susta kun mitä täältä blogista on saanut. Ja sun blogi on siis aivan huippu 🙂

  • Samaa mieltä. Aina ei toimittaja voi saada sitä kuvaa, jonka haluaisi tuoda esille.

   Täällä blogissa pystyn paremmin tekemään sen.

   Kiitos paljon, ihana kuulla. Piristit päivääni!

   x Steffi

 2. Heippa Steffi!

  Voisitko kertoa, mitä urheiluliivejä käytät crossfittiä treenatessasi? Etsin hyviä vahvan tuen antavia liivejä (jotka saisi mielellään selästä ristiin), joten vinkit olisi tervetulleita. 🙂 Toppimaisia (pään yli vedettäviä) en hae.

  T: Maria

  • Moikka Maria!

   Shock Absorberin urheiluliivit ovat ehdottamasti parhaimmat liivit isorintaisimmalle naisille. Niistä on olemassa sellaisia versioita, jotka saa selästä ristiin (ja ne ovat juuri ne parhaimmat). Löytyy monesta urheilukaupasta!

   x Steffi

 3. Panachelta löytyy isorintaisille liivejä, jotka saa koukulla kiinni ns painijanseläksi. Suomalainen lumingerie verkkokauppa myy näitä. Siellä on muitakin.

 4. Oi ihania lehtijuttuja! 🙂

 5. Voi Steffi, oot sitten niin upea ja esimerkillinen!♥ Ihana lukea sporttiblogia josta henkii näin lämmin ja kannustava fiilis!

 6. Moikka,

  Mistä Niken kengät on hankittu?:)

Leave a Reply

Your email address will not be published.