Uusia elementtejä smoothieen

Pidän kaksi viikkoa treenitaukoa jotta kroppa palautuisi kisoista ja ruokahalu olisi taas entisellään. Luultavasti jännitys ja kova treenaaminen johti hieman huonoon ruokahaluun, mutta olen jo paljon paremmalla tiellä. En rajoita syömistäni paljon, olen tällä viikolla syönyt juuri sitä mitä tekee mieli. 
Tein yhden terveellisen smoothien tänään, jossa on pari uutta elementtiä aikaisempiin verrattuna. Tästä tuli aika makea, mutta erittäin maukas. Täydellinen välipala/aamupala/palautusjuoma.
Toisen rahkan voi lisätä jos halutaan proteiinipitoisempi smoothie. Hunajaa voi lisätä jos halutaan smoothiesta makeampi. Taateli on myös takuuvarma makeuden lisääjä.
Yllä ainekset (ilman rahkaa ja hunajaa). Tuo shotti on ravitsevaa Tre -juomaa (GNLD), jossa on granaattiomena-, acaimarja- ja vihreä tee -uutetta. (Jos kiinnostuitte tuotteesta, voitte laittaa kommenttiboksiin kysymyksiä siitä).
x Steffi

3 comments

 1. Sun blogi on mahtava! Kiitti kun jaksat täällä inspiroida meitä!! Mutta joo, hmmh.. Mitä siis tuo juoma oikeen on? 😀 Kiinnostuin!

  • Heeei kiitoksia paljon! (: Meinaatko Tre -juomaa? Se on sellaista erittäin ravitsevaa mehutiivistettä, vähän kuin jokin superfood. Siitä voi lukea lisää tästä: http://www.gnld.fi/fi-fi/product/CoreProducts/CoreProducts/Tre

   Jos sitä halua tilata, niin minun kauttani onnistuu (:

   x Steffi

  • Hei, määki kiinnostuin! Kuinka paljo tommonen pullo maksaa ja miten se tilaaminen sun kautta onnistuu? 🙂

   Ps. aivan ihana ja inspiroiva blogi! Luin kesän aikana jokaikisen postauksen alusta asti 😀 Oot saanu mullekki innostuksen syödä ja elää terveellisemmin ja sun kautta oon myös innostunu tuosta CrossFitistä 🙂 Lokakuussa olisi tarkoitus kaverin kanssa osallistua OnRampille Oulussa 🙂

   Elina

Leave a Reply

Your email address will not be published.