It’s gonna be okay!

Vautsi! Kiitos kaikista kommenteista ja vertaistuesta! On todella hienoa huomata, että pystyn juttelemaan näistä asioista täällä ja saan ymmärrystä takaisin. Kiva myös kuulla, että joillekkin teksti toimi apuna omaan elämään. Positiivinen ajattelu vaikeinakin aikoina vie eteenpäin.
Tämä ihana motivaatiovideo sopii hyvin tähän tilanteeseen. Kuten reportteri sanoo lopussa “I’m ready to run through a brick wall“, haha! Tuli ihan helpottunut olo videota katsoessa, “it’s gonna be allright” (:

Kuva: Sandra
Huomenna otetaan vieraskirjoittaja taas tänne ja ensi viikolla kerron iloveme -messuista, jotka ovat tulossa messukeskukseen pian! 
x Steffi

2 comments

  1. Rohkaisevaa, että jaoit asian täällä blogissa! Minulla on samankaltaisia tuntemuksia. Reilun vuoden aktiivitreenaamisen jälkeen kroppa on kyllä kuosissa, mutta tuntuu, että mieli ei sitä ymmärrä. Selkä on oireillut, nukun levottomasti, kuukautiskierto on sekaisin ja arki on välillä aikamoista suorittamista. Olen varmaan saavuttanut liikaa liian lyhyessä ajassa. Kuten sinullakin, tuntuu etten ole läsnä tässä hetkessä tai ehdi nauttia elämästä kuten ennen. Olen jo himmannut, mutta täytyy tehdä vielä enemmän töitä hyvinvoinnin eteen. Keinoja vaikkapa jooga, ulkona liikkuminen ja hieronta.

    Kiitos vielä ja hyvää syksyä Steffi!

  2. Samoja fiiliksiä kuin sulla ja edellisellä kommentoijalla myös täällä päin, vaikken kilpatasolla tätä crossfittia harrastakaan. Siksi se, että sinä, ainainen inspiraation lähde ja energiapakkaus, myönnät väsymyksesi ja kuuntelet kehoasi on todella rohkaisevaa. Päätös oli varmasti vaikea, mutta uskon, että se oli oikea ja tulet huomaamaan muutoksia parempaa niin kehossa kuin mielessäkin! 🙂

    Olen myös pitkään halunnut kertoa sulle, miten kaunis kroppa sulla on! Olet todella terveen ja hyväkuntoisen näköinen ja olen melkeimpä kateellinen, että joillain on tuollainen vartalon rakenne. Mulla kun tuntuu että lihasta tulee, mutta rasvat lähtee ihan vääristä paikoista. 😀

    Vaikutat tosi symppikseltä ja maanläheiseltä tyypiltä ja nuo sun ennätykset tossa sivun reunassa inspiroivat mua joka kerta treenaamaan yhä kovemmin. Keep up the good work! (Tä nyt oli tämmönen yleinen, pitkään hautunut kannustusviesti, haha.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.