Joogailua ja lenkkibiisejä

Kiitos kaikille palautteesta koskien Valio -yhteistyötä! Juttelen lisää aiheesta täällä blogissa tällä viikolla. Koitan myös vastata kaikkiin kommentteihin pian (:

Tulin hetki sitten rentouttavasta jooga-tunnista. Joogaa suosittelen kyllä kaikille, se on fyysisesti ja henkisesti erinomaista keholle. Huomasin, että lonkka-alueeni oli todella jumissa > lisää joogailua tiedossa! Henkisesti ainakin Yin Jooga antaa mielelle rauhaa jos on ollut esim. kiireistä töissä tai koulussa. Suosittelen lämpimästi (:

Kuuntelin vanhaa lempparia Robyn:ia tässä viime viikoille ja tuli mieleen, että hänen musiikkinsa sopii erinomaisesti lenkkipolulle. Tuossa toisessa biisissä on vähän kiukkuakin mukana jos on kapinallinen olo, hehe.

x Steffi

2 comments

  1. Aiotko jollain muullakin poppaskonsteilla avata lonkkasi kuin joogaamalla? Mulla sama ongelma, kaipaisin vinkkejä ja toimenpiteitä 🙂

  2. Moi,
    voisitko avata vähän enemmän tuota yin joogaa? Tunnin kulku yms. Onko minkälaisia lämmittelyjä/vai onko ollenkaan. Suositteletko jotain tiettyä paikkaa missä kannattaisi käydä kokeilemassa…
    Itse ilmottauduin työväenopiston yin joogaan ja kerran nyt olen käynyt siellä, mutta kaipaisin hieman vertailukohdetta. Lisäksi pakko mainita, että ei kyllä hirveän paljoa ole mietitty tämän kurssin kohdalla, kun ollaan joogapaikkaa sovittu. Toisella puolella salia (kevytseinä välissä) on samaan aikaan koristreenit! Eli kun pää on lattiassa niin tuntuu, että pomppii kokoajan. Ei niin rentouttavaa!
    Kiitti jo etukäteen vastauksesta! 🙂
    -Essi

Leave a Reply

Your email address will not be published.