Oma treenivinkki syksylle

Pari postausta taaksepäin kysyin liikunta-alalla olevilta tutuilta treenivinkkejä syksyyn. Tässä tulee oma vinkki! Välillä on hyvä mennä täysin fiiliksen mukaan ja miettiä mikä on itselleen se sopivin muoto pysyä liikkeessä juuri nyt. Kutsuuko jooga, pilates tai jokin muu rauhallisempi treenimuoto? Tai oletteko kunnon kaloripolttorääkin tarpeessa kesän jälkeen? Valitsette itse. Kannattaa kokeilla paljon eri juttuja niin se oma tyyli löytyy.
x Steffi

4 comments

 1. Ellei ole korkeita tavoitteita missään tietyssä lajissa, tämä on tosi hyvä ohje 🙂 nimim. Ei motivaatio-ongelmiakaan niin helposti kun ei pakota itseään lenkille silloin kun sali huvittais enemmän, vaan valitsee liikkumistavan fiiliksen mukaan 😉 energistä syksyä kaikille!

 2. Hahah, kuvasta tuli mieleen yks kesäinen hietsupäivä, kun olin itsekkin grillailemassa itseäni. Sinä makoilit seuralaisiesi kanssa seuraavalla viltillä, ja sun kaveri piti hauskaa sun bikinien narujen kanssa:D.

  Mutta oli tärkeää saada muistutus tuosta, että valitsee treenin silloisen elämäntilanteen mukaan! Jos ulkona sataa vettä kaatamalla, niin salitreenin sijasta voi tehdä tehokkaan kotijumpan, ja jos aurinko paistaa niin miksei menisi ulkoilemaan jumppatunnin sijaan:).

  Mukavaa syksyn alkua!

  – Kipsu

  • Haha! Välillä pojat kiusaa!

   Hyvä, että tuli hyvänä muistutuksena! Juuri näin (: Mukavaa syksyä sinullekin Kipsu!

   x Steffi

Leave a Reply

Your email address will not be published.