ON THE GO

Kiireisinä päivinä joutuu joskus varautumaan välipaloihin, jotka kulkevat helposti mukana laukussa. Tänään olen juossut paikasta toiseen, joten tein itselleni ison satsin smoothieta mukaan otettavaksi:

Tässä juomassa on:
– Mustikoita
– Mansikoita
– Taateleita
– Riisiproteiinijauhetta
– Rahkajuomaa
– Bulgarialaista jogurttia
– Vettä

Aurinkoista ja syksyistä viikonloppua kaikille. Elämä on kaunista, muistakaa rakastaa! (:
x Steffi

12 comments

 1. Moikka Steffi!

  Kylläpä tuli hyvä mieli tuosta viimesestä lauseesta että elämä on kaunista, muistakaa rakastaa! Oon lukenu tosi kauan tätä sun blogia ja saanu inspistä omiin elämäntilanteisiin liittyen niin urheiluun kun muuhunkin, kiitti tästä ja mukavaa viikonloppua! 🙂

 2. Onko Loose the fat-vieraskynäilijä luovuttanut projektissaan, kun ei kirjoituksia ole aikoihin tullut?

 3. Missä purkissa kantelet noita smoothieita? Näyttää kätevältä :–)

 4. saisko tosta yläkuvan asusta parempaa kuvaa? näänkö ihan oikein että sulal on se h&m yks paita? ois tosi kiva nähdä kunnolla, sias itelleki vähän asuinspistä x)

 5. mistä oot hankkinu noi karjalan kovimissa käyttämäsi siniset shortsit?

 6. hei steffi! oon aatellu et aloittaisin treeniblogin iteki. mun treenaaminen on tosin hyvin, hyvin alkutekijöissä mutta ajattelin et sekin vois toimii jonkinlaisena motivaattorina? 😀 aattelin kysyy ku sulla on tosi kivannäkönen ja helppolukuinen blogi et miten alotit blogin pitämisen ja mitä guidelineseja sul on blogin pitämises 🙂

  • Moikka! Kiva! (:

   Oma blogi toimi alussa ja toimii välillä minullekin hyvänä motivaattorina. Se on erittäin hyvä syy pitää blogia, jos saa itse inspiraatiota siitä.

   Suosittelen, että lähdet vain kirjoittamaan ja katsot mitä siitä tulee! Aina kestää hetki löytää se oma tyyli. Omia ajatuksia ja mielipiteitä. On hyvä miettiiä kuinka henkilökohtaisen blogista tekee. Tsemppiä ja laita sitten linkkiä!

   x Steffi

Leave a Reply

Your email address will not be published.