Reflexit päälle ja piristysbiisit korviin!

Reflexeillä tarkoitan tietysti heijastimia, hehe. Tuo sana tuli mieleeni, kuin joku vuosi sitten muistuttelin lenkkeilijöitä heijastimista mutta sanat menivät hieman sekaisin taas kerran. Olen saanut jonkun verran apua oikeaoppisessa kirjoituksessa ja uskoisin, että tekstejä on astetta helpompi lukea nykyään!

Olin tänään myöhäisellä lenkillä ja huomasin, ettei minulla ollut heijastimia päälläni. Heijastin on pieni lisä, jolla lisätään turvallisuutta. Suosittelen kaivamaan ne esiin taas. Pian allaoleva Nike-heijastintakki pääsee mukaan lenkeille.

Nämä biisit soivat muun muassa soittolistassani tänään. Tällaiset biisit piristävät hyvin mieltä (:


Nämä biisit eivät taida ikinä vanheta. Jos teitäkin lapsettaa, niin spotifystä löytyy laaja Disney:n soittolista TÄÄLTÄ

ps. ihana Amanda teki minusta haastiksen koskien lajiani crossfittiä! Käykää tsekkaamassa haastis TÄÄLTÄ.
x Steffi

8 comments

 1. Oi sä linkkasit haastiksen myös tänne, kiitos! 🙂 Ps. Tuo niken takki on IHANA!

 2. Tulit mua vastaan kun olin pyöräilemässä kotiin ja vaikka sulla ei ehkä heijastimia ollutkaan niin sun olemus kyllä oli tosi valoisa! (:

 3. Olen menossa crosfit OnRamp kurssille ja haluaisin kysyä sun mielipidettä kengistä(en tiedä oletko joskus postausta tehnyt aiheesta). Köyhällä opiskelijalla kun ei olisi varaa monia satoja laittaa useisiin kenkiin niin minkälaisilla kengillä homma olisi hyvä aloittaa jos nyt ensialkuun ostan vaan yhdet? 🙂

  • Suosittelen Reebok Crossfit Nano 4.0 -kenkiä. Voit kuitenkin ihan hyvin aloittaa tavallisilla lenkkareilla ja kun olet pari treeniä vetänyt niin kysyä valmentajalta mitä hänkin suosittelee (:

   x Steffi

  • Kiitoksia paljon vastauksesta, kävin kaupassa kokeilemassa kenkiä ja nehän kävi minulle kuin nenä päähän. Ostin siis nanot 🙂

 4. Mäkin hommasin nanot, kun aloitin Crossfitin.. tämän blogin vinkeistä sain inspiraation. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.