SISU Bootcamp – Reebok + Les Mills yhteistyö

Viime viikolla osallistuin urheiluaamuun, joka oli täynnä yllätyksiä. Osallistujille kerrottiin vain tulemaan paikan päälle, treenikamppeet mukanaan. Tapasimme Intersportissa ja saimme mm. kuulla Reebokin ja Les Mills:in maailmalaajuisesta yhteistyöstä! Kivoja Reebok Les Mills -tuotteita löytyy Intersportin myymälöistä ja näette niitä myös meidän päällämme kuvissa – housut ja urheilutoppi ovat Reebok Les Mills -tuotteita.

Päivään sisältyi kuljetuksen jäänmurtajille, jonka kannella meille vedettiin Les Mills GRIT -tunti. Mulle tuli hieman hassu fiilis alussa, en muista milloin olin viimeksi ollut ryhmäliikuntatunnilla! Olen niin tottunut crossfit-treeneihin, etten edes muistanut millaista ryhmäliikunta voi olla. Olin hieman “out of my comfort zone“. Sellaiset kokemukset ovat usein hyviä, jotta ei elämä olisi liian yksitoikkoista. Treeni oli siis aivan huippu, kun pääsin sen makuun. Nuo Les Mills tunnit eivät ikinä petä. Vuosia sitten kävin Les Mills BODYCOMBAT -tunnilla ja se oli lempparituntini silloin. Kaloreita paloi ja nyrkkeilybiisien aikana pääsi kunnolla päästämään mahdolliset agressiot tai extra-energiat ulos kehosta. Jos kävisin ryhmäliikuntatunneilla, kävisin luultavasti Les Mills -tunneilla. Selvästi Reebok tietää mistä pidän ja tekee yhteistöitä sen mukaan 😛

GRIT -tunnilla oli paljon punnerruksia ja keskivartalo-treenejä! 

Brunssi kruunasi aamupäivän!
Seuraava treeniaamu on jo tällä viikolla! Silloin pääsen vihdoinkin testaamaan Training For Warriors -salia. Päästään treenaamaan Elastisen kanssa, oujee (: Lisää tästä myöhemmin!

x Steffi

Leave a Reply

Your email address will not be published.