Teetä kahvin sijaan

En ole jättänyt kahvia pois kokonaan, mutta yritän tällä hetkellä juoda sitä hieman vähemmän. En näe kahvissa mitään pahaa ja minulla on jo ikävä sitä. Olen kuitenkin huomannut, että välillä minua hieman huimaa ison aamukahvikupin jälkeen. Siksi koitan juoda teetä kahvin sijasta, jos syy löytyisi liiallisesta kahvittelusta. Vihreä tee, jasmiinitee tai earl grey tee ovat lempparimakujani ja tykkään lisätä maitoa ja hunajaa teehen.

Tänään katsotaan illalla mitä SISU Bootcampillä tehtiin viime viikolla! 
x Steffi

14 comments

 1. Itse oon huomannu myös että välillä huimaa kahvin jälkeen, yleensä silloin kun on juonut monta kupillista päivässä. Yleensä menee se yks/päivä. Tai sit voi johtua myös siitä että sillon kun sitä menee enemmän on nukuttu myös huonot yöunet että en sit tiedä johtuuko kahvista vai unen määrästä vai molemmista. Mut on se vaan niin hyvää että vähintään kupillinen päivässä pitää saada 😉 silloin tällöin maistuu kyllä myös tee, blueberry muffins tee on ehdoton lemppari !!! :))

  Kiitos kivasta blogista !! 🙂 <3

  • Olet huomannut siis samaa, kuin minä! Ei pari kuppia todellakaan pahaa tee ja kahvi onkin niin hyvänmakuista. Teetä yritäin juoda aamuisin nykyään.

   Kiitos kun kommentoit!

   x Steffi

   • Someone essatnielly lend a hand to make seriously articles I might state. That is the first time I frequented your website page and thus far? I amazed with the analysis you made to create this particular put up incredible. Wonderful task!

 2. Mäkin yritän vähentää kahvin juontia. Tai oikeestaan kesän aikana en edes juonut arkisin lainkaan kahvia. Ja sen kyllä huomaa, nimittäin nyt kun oon alkanut taas juomaan aika reippaalla kädellä, niin tulee helposti ihan hirvittävän huono olo siitä. Tee on alkanu maistumaan niin paljon paremmalta! Vihreä tee on myös täällä yks suosikki, nam! 🙂

  • Teen makuun tottuu!

   x Steffi

   • This was the basis of Kenny Anthony prttestaoions. With his imperial Prime Ministerial attitude he was pissed that money was being allocated to St. Lucians that he had no control over and it was also affecting his political fortunes. It was about him and not St. Lucians.Just as he refused to address Stephenson King as the Prime Minister or refused to turn up at public events as required by the post of Leader of the Opposition this narcissist but confident incompetent has been playing the people of St. Lucia as to his relationship with the Taiwanese.So what do we learn from this fiasco and this self-serving manufactured story about deciding between Taiwan and China?

 3. tää ei liity kahviin vaan tohon neuleesen! se on meinaan tosi kiva, mistä oot löytäny?:)

 4. Oma suosikkini on mustaherukkatee 🙂

  Yritän pysyä kohtuudessa kahvin kanssa ja välillä pidän päiviä etten juo sitä ollenkaan, kun tuntunut tuovan hirveästi ongelmia vaan lähinnä. Ellei elimistö sekoa, niin sitten tulee “laskuhumala” ja järjetön iltapäiväväsy vaan. Tee piristää paljon aidommin 🙂

  • Mmm.. Mustaherukka. Tee piristää aidommin, samaa mieltä Mari!

   x Steffi

   • Hi Jason,I asked myself the questions you suggest and I definitely want lifestyle and smelling the roses rather than a colossal business and no fun.The Acres of Diamonds book sounds familiar but I ha7;e&#821vnt read it. Instead I listened to a tape by that name. Great story.Vance

 5. Mä ostin itselleni espressokoneen keväällä ja olen siitä asti miltein joka päivä juonut ison kupin lattea. Itse en kahvinjuonnista ole saanut mitään negatiivisia vaikutuksia (esim päänsärkyä jos sitä kahvia ei juo) vaan ainoastaan positiivisia, juurikin sitä tarvittua lisäenergiaa. Teetä kuitenkin juon monta kertaa enemmän. Päivässä menee helposti yksi litran kannu. Teen suhteen olen aika sekakäyttäjä eli kaikki vihreästä mustaan teehen käy mulle. Koskaan en kuitenkaan ole osannut maitoa sekoittaa teehen! 😀

  • Kahvi on kyllä ihanaa ja kiva jos se antaa lisäpotkua sulle! Voisin alkaa itse juomaan korkeintaan yhden kupin päivässä, ettei ala huimaamaan.

   Kiva kun kommentoit taas, Noora (:

   x Steffi

 6. Pussiteessä on sokeria..

  Suosittelisin maistelemaan jotain makoisaa vihreää irtoteetä niin on vielä maukkaampaa.:)

  googlaa vaikka little dragon tee

Leave a Reply

Your email address will not be published.